Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΚΟΦΤΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (250 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ), ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ, ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ!!! ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ!

Η κυβέρνηση των προδοτών, η κυβέρνηση Τσίπρα συμφωνεί και συναινεί σε μόνιμο κόφτη στις συντάξεις και σε μείωση του αφορολόγητου και σε νέα αύξηση της φορολογίας, σε νέες μειώσεις των μισθών του Δημοσίου και σε νέα μέτρα και σε ό,τι απαιτούν οι τοκογλύφοι-εγκληματίες. Η...

γενοκτονία των Ελλήνων θα συνεχιστεί μέχρι της τελικής ισοπέδωσής τους. Οι συντάξεις θα φτάσουν στα 250 ευρώ τον μήνα, και όλα θα ισοπεδωθούν. Για πόσο θα ανέχεσαι ακόμη νεοέλληνα αυτό το μαρτύριο; Για πόσο θα κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου στον καναπέ σου; Σε λίγο θα σου πάρουν και τον καναπέ. Θα βρεθείς στον δρόμο να ικετεύεις για ένα ευρώ. Το λίπος που έχεις τελειώνεις. Κοίτα τα χάλια σου νεοέλληνα, δεν τα βλέπεις ή δεν θες να τα δεις; Αυτοί που σε σφάζουν (τοκογλύφοι και Τσιπραίοι) γελάνε με τα χάλια σου και τη σφαγή σου. 
Θα σου δώσει ο Τσίπρας ένα ψίχουλο. αφού θα σου έχει πάρει όλο το βιος και θα του πεις πάλι ευχαριστώ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου