Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ"

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, δήλωσε για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στον δήμο του...
 


"Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την συνεχιζόμενη κακοκαιρία που από απόψε συνοδεύεται και από χιονόπτωση και ενημερώνει τους πολίτες ότι:
-        Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας  έχει προμηθευτεί το απαραίτητο αλάτι.
-        Συνεργεία των Υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας, Αυτεπιστασίας και Καθαριότητας του Δήμου θα ρίχνουν αλάτι με τον διασκορπιστή άλατος, που πλέον διαθέτει ο Δήμος, και με οχήματα σε κεντρικούς δρόμους και δρόμους που διασχίζουν τα λεωφορεία καθώς  και σε επικίνδυνες ανηφόρες και στροφές.
-        Στο Δημοτικό πάρκινγ (Αγ. Ιωάννου 9) θα διατίθενται μικρές ποσότητες αλατιού για προσωπική χρήση των πολιτών.
-        Θερμαινόμενη αίθουσα θα παραμένει ανοιχτή στο Δημαρχείο (Λεοφ. Μεσογείων 417, τηλ. 213 2004500) από 8 π.μ. έως 9 μ.μ. Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο, θα υπάρξει παράταση της φιλοξενίας και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
-        Οι Δημότες που ενδεχομένως αντιμετωπίσουν έκτακτα περιστατικά, μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα: 210 6002343 και 210 6390340.
-        Όπως ήδη ανακοινώθηκε όλα τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά.

Εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών στις μετακινήσεις πεζών και οχημάτων λόγω αναμενόμενου παγετού καθώς και στα δελτία καιρού και στις οδηγίες της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, και ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συνεργασία".

                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου