Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΣΕΞΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗ ΒΙΑΣΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ! "ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΜΟΥ ΚΑΙ..."! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ...

Σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια καταγγέλει .»Προσπάθησαν να με κακοποιήσουν σεξουαλικά»

Μια καταγγελία που δεν περιμέναμε ν΄ακούσουμε απο τα χείλη της συγκεκριμένης τραγουδίστριας...

ακούσαμε αργά χθές το βράδυ και μας έκανε μεγάλη εντύπωση. Η νεαρή σέξι τραγουδίστρια σε μια κατάθεση ψυχής μου εμπιστεύτηκε ότι έζησε έναν εφιάλτη μέσα στο καμαρίνι της. Ένας ξαναμένος πελάτης-θαυμαστής ζήτησε να την δεί με το πρόσχημα να πάρει αυτόγραφο και μετά απο λίγη ώρα της επιτέθηκε με σκοπό να την φιλήσει ενώ προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ακουμπήσει σημεία απαγορευμένα στο κορμί της.

Μάλιστα η ίδια αντιστάθηκε και απο τότε ξεκίνησε και μαθήματα πολεμικών τεχνών προκειμένου να μπορεί να αποφύγει κάτι παρόμοιο αν βεβαίως ξανασυμβει στο μέλλον. Ο λόγος για τη Βαλένθια Διγενή. Ένα κορίτσι που ήρθε απο την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, εμφανίζεται σε μεγάλες πίστες και ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει δικαίωμα. » Στην αρχή δεν έδωσα σημασία. Είπα πώς είναι πιωμένος και δεν ξέρει τι λέει. Μετά απο λίγο όμως κατάλαβα πώς ο τύπος το εννοούσε. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Αισθάνθηκα φόβο. Τρόμο. Ευτυχώς τον απέφυγα, φώναξα και αμέσως ο τύπος εξαφανίστηκε. Θυμάμαι πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του. Ευχομαι να μην συμβει σε καμία άλλη κοπέλα αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου