Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΤΙΓΚΑΣ: "ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ;"!!!

Δελτίο Τύπoυ 1
                                                      7 Ιαν. 2017
Συμμετοχή του Δημάρχου
στο Συνέδριο ΚΕΔΕ-Συμπεράσματα
Έγινε στη Θεσσαλονίκη από 1-3 Δεκ.2016 το Ετήσιο Τακτικό ...

Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος(ΚΕΔΕ). Στο Συνέδριο αυτό συμμετείχε ο Δήμαρχος και επτά Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξή του. Το κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου υπήρξε, «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, χτίζουμε την Ελλάδα από την αρχή».
Κύριε Δήμαρχε,
  Κανονικά θα έπρεπε εσείς να είχατε ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους δημότες μας για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου και παρά το γεγονός  ότι σας ρώτησα και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο δεν το κάνατε.
Σας ερωτώ λοιπόν ενδεικτικά:
·           Σε πόσα από τα πέντε Panel που λειτούργησαν, συμμετείχαν και ποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
·           Ποια ήταν τα θέματα καθενός Panel.
·           Ποιες εισηγήσεις έγιναν από πλευράς μας.
·           Ποια είναι τα συμπεράσματα που ενδιαφέρουν το Δήμο;
·           Αλήθεια εσείς κ. Δήμαρχε κάνατε κάποια παρέμβαση-εισήγηση;

Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού και τα στελέχη της παράταξης σας ρωτάμε αυτά γιατί  μόνο για το τι συζητήθηκε στο Συνέδριο της Θεσσαλονίκης δεν διαβάσαμε. Αντίθετα εκείνο που είδαμε κατά κόρον στο facebook τόσο το δικό σας όσο και των στελεχών σας είναι φωτογραφίες των εκπροσώπων του Δήμου μας από τις διασκεδάσεις τους.
 Θα θέλαμε όμως εκτός από την διασκέδαση να υπάρξει και ενημέρωση για τα αποτελέσματα του συνεδρίου και τις παρεμβάσεις του Δήμου μας. Ο δημότης θα πρέπει να ξέρει αφού συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως την καθημερινότητά του αλλά και ο ίδιος πληρώνει το κόστος μετάβασής σας και παραμονής. Αναμένουμε.

Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας

Τα μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων
ΔΟΚΜΕΠΑ                         : Λουκάς Ρίζος
ΔΟΠΑΠ                              : Ελένη Ευαγγελοπούλου

Α΄θμια Σχολική Επιτροπή : Αναστάσιος Φούντας
Β΄θμια Σχολική Επιτροπή : Ελευθέριος Πέππας




5 σχόλια:

  1. Α μάλιστα, μου θυμίζει την ατάκα του Καραγκιόζη, επιτρέψτε μου να την παραφράσω λίγο...``θα φάμε θα πιούμε και νηστικοί οι δημότες θα "κοιμηθούνε"΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η δαπάνη του ταξιδιού βάρυνε το δημοτικό ταμείο...αν εν ολίγοις δλδ, τα έξοδά τους για το "ταξιδάκι" τα κάναμε εμείς οι πολίτες, τότε επιβαλλόταν να είχε ενημερώσει με δελτίο τύπου στον τοπικό τύπο και στο δ.σ, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα. Αν δεν το έχει πράξει, παρ' ότι έχει περάσει ένας μήνας, να το πράξει αμέσως, είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει σχετικώς!!!
    Αλλιώς αν δεν το κάνει, τότε και εγώ "νομιμοποιούμαι" να πιστεύω, όχι και τόσο θετικά πράγματα, για την αποτελεσματικότητα των οκτώ στο..."συνέδριο" που συμμετείχαν, αν..."συμμετείχαν(;)"!!!
    Αν πάλι τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και διατροφής, τα πλήρωσαν με δικά τους χρήματα, τότε δεν μου "πέφτει λόγος και ζητώ ταπεινά συγγνώμη" και, καλά έκαναν "τουρισμό" και τους εύχομαι πάντα τέτοια και να περνά καλά το "παρεάκι τους", αν συμπεραίνω σωστά(;) και από τις... φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχασε κάθε έννοια σοβαρότητας όταν βγάζει τέτοιες φωτογραφίες σαν να είναι δεκαπεντάχρονα μεθυσμένα σε σχολική εκδρομή....τόσο ξεφτίλα πια για την προβολή του...ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΗΤΙΚΑ έχει μία είδηση που κανείς δεν σχολιάζει . Η νεολαία του ξεφτιλισμένου ΣΥΡΙΖΑ μαζί με αναρχοκομουνιστές και ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ έχουν μεταρέψει το Πολυτεχνείο σε Τζαμί . Έχουν κάψει την Αθήνα οι ΑΛΗΤΕΣ της βρομο αριστεράς και κανείς δεν έχει το ΑΝΑΣΤΗΜΑ να γράψει δύο λόγια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...ενημέρωσε ή όχι ακόμη!
    Ένας μήνας και μία εβδομάδα έχει ήδη παρέλθει...
    Κε Τίγκα, μήπως να "ξανά" υπενθυμίσετε στον Κον Δήμαρχον τις υποχρεώσεις του, έναντι του δημ,συμβ, βεβαίως και προς τους δημότες και κατοίκους;;;
    Τι λέτε; Να περιμένουμε ακόμη ένα μήνα; Ίσως απαιτείται ένα εύλογο χρονικό περιθώριο για την "παρουσίαση" και την δέουσα ενημέρωση...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή