Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΕΤΣΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΝΕΡΓΗ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ: "ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 22.000 ΕΥΡΩ ΕΝΦΙΑ! ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ..."!

Γι' αυτό τον λόγο επινόησαν οι εγκληματίες των τελευταίων...


κυβερνήσεων τον ΕΝΦΙΑ! Σε απόγνωση Ελληνίδα άνεργη, με περιουσία που της άφησαν οι γονείς της, καλείται να πληρώσει 22.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ για ένα χρόνο! 
"Πού να βρω τα χρήματα; Οι γονείς μου μού άφησαν περιουσία την οποία όμως δεν μπορώ να κρατήσω γιατί με καλούν να πληρώσω 22.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ! Είμαι άνεργη! Πώς θα πληρώσω τέτοιο ποσό;"!
Το σατανικό σχέδιο του Σόιμπλε και των άλλων τοκογλύφων είναι "κανένα σπίτι στα χέρια ¨Ελληνα". Έτσι θα πάρουν πίσω όσα απέκτησαν οι Έλληνες με τον ιδρώτα και τον μόχθο τους. Θα τα αρπάξουν οι δανειστές με εγκληματικές-μαφιόζικες μεθόδους που εφαρμόζουν οι ελληνικές κυβερνήσεις. 
Τι άλλο χρειάζεσαι για να ξεσηκωθείς συνέλληνα;

1 σχόλιο:

  1. Έλα ντε, τι άλλο χρειάζεται για να τους πάρει ο "διάολος"...;;;
    Κρεμάλες και "τσιγκέλωμα" σε μερικούς από δαύτους και θα δεις πως "σφίγγουν οι κώλοι"!!!
    "φιρί-φιρί" το πάνε και θα το "δούμε και αυτό"...όχι ότι θα "μας χαλάσει" να τιμωρηθούν και μερικοί ανθέλληνες και προδότες του λαού!!!Φοβάμαι Όμως, ότι θα είναι κατόπιν μεγάλης απώλειας εδαφών και εθνικής καταστροφής.
    Μιλάω για όλα τα τομάρια της βουλής και τους 300, κρέμασμα στους αρχιπροδότες και στους υπόλοιπους ισόβια φυλάκιση και δήμευση της περιουσίας τους, που έκαναν στις πλάτες μας. Μερικούς δε, που το παίζουν και "φιλολαϊκοί" ακόμα περισσότερο, να τους επιφυλάξουμε σκληρότερη μοίρα, γιατί αυτοί περιμένουν στην γωνιά "μουλωχτά το μπαμ, για να μας καπελωθούν" και κατόπιν να μας κάνουν χειρότερα...!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή