Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ: "ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΒΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ.."

Ο Γιώργος Τράγκας σήμερα από τον Real fm έλεγε και ξαναέλεγε ότι πρέπει οι Έλληνες να μείνουμε ενωμένοι διότι έρχονται εθνικές συμφορές με διαμελισμό εδαφών. Τόνιζε ότι μακάρι να διαψευστούν οι...

προβλέψεις του, αλλά δυστυχώς προς τα εκεί οδηγούμαστε. Η οικονομική εξαθλίωση μέσα από τα μνημόνια που επεφύλαξαν για τη χώρα μας οι Γερμανοί και οι δανειστές, σήμερα δίνουν τη χώρα μας βορά στον σουλτάνο Ερντογάν. 

4 σχόλια:

  1. ΣΩΠΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΝΤΕ;;;;; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ;;; ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ!! ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ 1ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΓΑΠ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ) ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ.........!! ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ (ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ,ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΛΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ) ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ....!!! ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ 1ο,2ο,3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΔΩ: https://netakias.com/2011/05/24/traitor_list/
    ΕΔΩ: www.karanik.gr/2010/10/1.html ΕΔΩ: https://spasmenoparathyroblog.wordpress.com/2016/... "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τον βλάκα, σε όλα τα σκατά μαϊντανός είναι...!Ρε μπαμπουίνε κοίταξέ το, έχεις πάθει μεγάλη ζημιά με τον Καρατζαφέρη, θα σου εξελιχθεί σε "καρατζαφερίτιδα"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή