Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΣΟΚ! ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ!!!

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια του 55χρονου γνωστού Σερραίου...
επιχειρηματία Απόστολου Μυτιληναίου να πάει στην δουλειά του, το πρωί της Τετάρτης, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από τον δρόμο και έπεσε σε χαντάκι και συγκεκριμένα σε ρηχή τάφρο αποστράγγισης υδάτων στο 1ο χιλιόμετρο Σερρών – Χρυσοπηγής.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει το αυτοκίνητο, πήρε φωτιά η μηχανή του οχήματος και ο ίδιος εγκλωβίστηκε μέσα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Το αυτοκίνητο με τον άτυχο 55χρονο βρέθηκε λίγη ώρα μετά, από διερχόμενους οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν στην Αστυνομία και Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας και απεγκλώβισαν τον οδηγό ο οποίος διεκομίσθη με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αναμένεται να γίνει νεκροψία και προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών.

Ο Απόστολος Μυτιληναίος, υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας στο χώρο του επίπλου. Σημαντική ήταν η συμβολή του στο Επιμελητήριο Σερρών όπου διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Παράλληλα ηγήθηκε συνδυασμού διεκδικώντας τη θέση του Νομάρχη στις Νομαρχιακές εκλογές του 2016 και υπήρξε και Νομαρχιακός Σύμβουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου