Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Το έχετε διαπιστώσει κι εσείς. Το αντιμετωπίζουν εκατοντάδες, χιλιάδες
οδηγοί καθημερινά, εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Στο ύψος της 4ης και 5ης στάσης της Λ Μεσογείων, στον Χολαργό, τα φώτα δεν λειτουργούν κατά τις βραδινές ώρες, με αποτέλεσμα η οδήγηση να είναι επικίνδυνη, αλλά και οι κίνδυνοι για τους πεζούς να αυξάνουν. 
Μπορείτε να φανταστείτε γιατί δεν ανάβουντα φώτα το βράδυ; Το καταλάβατε; Μα, εδώ είναι Ελλάδα και συμβαίνουν τα πιο αλλόκοτα πράγματα. 
Δείτε λοιπόν το γιατί...

Μα, γιατί ανάβουν την ημέρα!!! Ζήτω; Ποιος έξυπνος είναι αυτός που το σκέφτηκε; Και αν είναι λάθος ποιος μακάκας δεν το έχει πάρει ακόμη είδηση; Πασιέντζες παίζουν κάποιοι, σιγά να μην νοιαστούν....

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή και την δουλειά μας δεν κάνουμε και πληρώνουμε και από πάνω για το σκότος, μιά και "μας φωτίζουν" την ημέρα. Αν κάποιοι έχαναν τον μισθό τους για 1-2 μήνες, θα σου έλεγα εγώ για πότε θα είχαν ρυθμίσει την λειτουργία τους στις σωστές ώρες!!
    Δημόσιοι υπάλληλοι..."θέλουν" ανεργία πολλοί από δαύτους, για να εκτιμήσουν τι είχαν και για να καταλάβουν ότι οι τεμπέληδες σήμερα είναι..."πολυτέλεια"!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή