Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΑ...ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΝΑ ΤΟ...ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ κ. ΜΠΕΡΤΩ!

O Eκπρόσωπος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΛΑΟΣ  τ. βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης σχολίασε την απαράδεκτη τοποθέτηση της ΚΟΜΙΣΙΟΝ καθώς  και την συκοφάντηση της Ελλάδας από λαθρομετανάστες σε διεθνή ΜΜΕ :

« Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ θα έπρεπε να μιλάει λιγότερο και να κάνει περισσότερα. Η Εκπρόσωπος  της κ.Μπερτώ ας αφήσει –από την ζεστασιά των...

Βρυξελλών  με  τους πλούσιους Κοινοτικούς  μισθούς - τις υποδείξεις προς τους Ελληνες και να μας πει πότε άνοιξε η ίδια και οι εργοδότες της το στόμα της όταν η φασιστική Τουρκία έσπρωχνε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες ( ακόμη και από την… Αϊτή, την Τζαμάϊκα, το Κουβέιτ, την Σαουδική Αραβία και την Βενεζουέλα !) προς στην Ελλάδα. Οσο για τους λαθρομετανάστες της Λέσβου που σπεύδουν  μόλις  δουν κάμερα ξένου καναλιού και συκοφαντούν –σε άπταιστη γαλλική -  την Ελλάδα επειδή …χιόνισε(!) ,  να τα μαζέψουν και να γυρίσουν στην Τουρκία, αφού περνούν «τόσο άσχημα»  εδώ , ζητώντας παράλληλα πίσω και τα χιλιάδες δολλάρια που ακούμπησε ο καθένας τους ως «νταβατζιλίκι» στους Τούρκους δουλέμπορους. Η πρόκληση έναντι των Ελλήνων που τρέφουν κάθε καρυδιάς καρύδι, την ίδια ώρα που έχουμε 16.000 αυτοκτονίες και 1,5 εκ. ανέργους έχει και τα όρια της».

6 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Κωστή. "χώσε" κι΄άλλα, λίγα τους τα λές...χώστα και στους ντόπιους ολετήρες...!
    Τα είχαμε "χύμα", μας ήρθαν και "τσουβαλάτα"!!!
    Όταν με το καλό μπείτε ξανά στην βουλή, πρέπει να "βρείτε τρόπο", να ξεφορτωθεί η Ελλάς όλες αυτές τις "εισαγόμενες μαϊμούδες", δεν τους θέλουμε, δεν θα λυπηθούμε αν "ξεκουβαλήσουν" από τον τόπο μας και ας πάνε στα κομμάτια. Έχουμε δυστυχισμένους συνέλληνες που υποφέρουν, αυτούς πρέπει να φροντίσουμε και να περιθάλψουμε!!! Καμμιά φροντίδα για τους επήλυδες λαθρομετανάστες...
    Αυτός πρέπει να είναι και ο "ύψιστος σκοπός(!)" ενός γνήσιου πατριωτικού κόμματος, που θα αντιπροσωπεύει και θα εκπροσωπεί τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!(όχι την βουλή του...Reichstag, που είναι σήμερα)
    Αν δεν γίνει τώρα, αν ολιγωρήσουμε περαιτέρω, τότε η "μοίρα μας", η μοίρα του Έθνους των Ελλήνων, θα είναι προδιαγεγραμμένη...και σε τριάντα χρόνια το πολύ, αυτά τα χώματα τα Ιερά, θα τους "ανήκουν" και δεν θα υπάρχει γηγενής ούτε για δείγμα...μόνο βάρβαροι και Μογγόλοι!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ!! Η ΚΥΡΙΑ ΧΕΣΤΗΚΕ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ.... ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!!! ΔΥΝΑΜΗ................ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΩΝ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)!!!!!!Ε ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ!!ΑΦΟΥ ΡΕ ΟΡΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ, ΤΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ;;;ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ;; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον Αιβαλιώτη !??
    Τα λεει σε μας για λογους ψηφοθηρίας.

    Πόσο να πιστεψουμε την αγανακτηση του
    οταν και ο ιδιος ψηφισε υπερ των μνημονιων
    για να βρεθουμε στα χαλια που ο ιδιος περιγραφει ?

    Μηπως θελει ως νεος σαμαρας ή τσιπρας να μας πουλησει στενοχωρια και αδικια για να τον ξαναψηφισουμε ?

    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΩΝ 6,28μμ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΟΙ "ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΩΝ!!!ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΔΩ: www.pentapostagma.gr/2016/04/ποιοι-βουλευτές-ψήφισαν-τα-τρία-μνημό.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ουσία όμως παραμένει ρε φιλαράκια. Τι θα γίνει με τους λαθρομετανάστες; Από ποιους θα έρθει η λύση του προβλήματος, που είναι τεράστιο για την χώρα; Τα επόμενα 2-3 χρόνια, πρέπει να ανακόψουμε τεράστιες μάζες από αυτούς και παράλληλα να "διώξουμε" και τους ήδη υπάρχοντες. Με "κάποια μεθόδευση" επιβάλλεται να γίνει και σίγουρα δεν θα είναι..."μαγικός" αυτός ο τρόπος!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή