Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ


Τέρμα στη ζωή του έθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο Γιάννης Σταματόπουλος, στέλεχος του ΣΕΓΑΣ (Α' Αντιπρόεδρος), τα...
ξημερώματα της Κυριακής. Ο 62χρονος, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας. 

Όπως αναφέρουν οικείοι του, το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ πρόσφατα είχε χωρίσει με τη σύζυγό του.

Το όνομά του αναφέρεται στο πολυσέλιδο πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το σκάνδαλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου "Αθήνα 1997".

Η δραματική αυτή εξέλιξη έχει προκαλέσει απορίες στον χώρο του στίβου, με οικείους του να μην πιστεύουν ότι ο Γιάννης Σταματόπουλος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. 

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο...

Ο Γιάννης Σταματόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 28 Αυγούστου το 1954. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στη σχολή χημικών μηχανικών του Ε.Μ.Π., ενώ στα μαθητικά του χρόνια ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το μπάσκετ. Το 1982 έγινε μέλος της διοίκησης του σωματείου Ολυμπιάδα Πατρών, όπου από το 1985 έως το 1987 διατέλεσε γενικός γραμματέας. Το 1982 ήταν κριτής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών - Γυναικών, που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Την περίοδο 1987 - 1989 έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ. 

Επέστρεψε στο συμβούλιο το 1997 όπου κατείχε τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου. Η δράση του στην ομοσπονδία του Στίβου ήταν έντονη, καθώς πέραν των υψηλών διοικητικών θέσεων, διατέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων, της Κεντρικής Επιτροπής Κριτών, αλλά και της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού. Από φέτος βρισκόταν στη θέση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου της Αθήνας.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου