Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ! ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ! ΑΠΟΥΣΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! 2.000 ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗς ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ!

Δεκάδες οι καταγγελίες αυτή τη στιγμή ακούγονται στον ΣΚΑΪ για τη φωτιά στον Κάλαμο η οποία καίει τα πάντα στο πέρσμά της. Ο πρώην ...

Αντιδήμαρχος Καλάμου κάνει έκκληση να φτάσουν άμεσα όλες οι πυροσβεστικές δυναμεις στον Κάλαμο διότι δεν θα μείνει ούτε ένα σπίτι χωρίς να καεί. Κινδυνεύουν 2.000 σπίτια να γίνουν στάχτη. Η κυβέρνηση είναι παντελώς απούσα!

5 σχόλια:

  1. Αν ισχύουν αυτά που πληροφορήθηκα απο φίλη που είναι εκεί και έχει σπίτι στην περιοχή, δυστυχώς, ο Κάλαμος "έσβησε" από τον χάρτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και είναι βέβαιο, πώς ο "μέγας λαϊκός ηγέτης" Κιμ αλ Τσιπρ, θα πάρει άμεσα μέτρα για την "ανακούφιση" αυτών που κάηκαν τα οικήματά τους και δεν έχουν πια σπίτι να κατοικήσουν...!
    Θα ανακοινώσει ο ίδιος και, περιχαρής για τον φιλολαϊκό του χαρακτήρα, ότι δίνεται παράταση ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ(!!) για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ...!
    Μόνο για τον ΕΝΦΙΑ, οι υπόλοιπες φορολογικές υποχρεώσεις θα εξοφληθούν στις προθεσμίες...

    Ο ΣΤόσκας, αν έχει τσίπα απάνω του -που πολύ αμφιβάλω- πρέπει να παραιτηθεί -που πολύ αμφιβάλω- και όχι μόνο για την πυρκαγιά, αλλά διότι ο ξεφτιλισμένος άντρας είναι ο πιο άχρηστος όλων και η επιτομή της ανικανότητας!!!
    Μεγάλος ΣΤόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θα πάρει άμεσα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από τις καταστροφές και θα μετατρέψει την καμένη δασική έκταση σε βίλες για τα αρπαχτικά και τους εμπρηστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήτες συριζαίοι ποντίκια και αρουραίοι λεηλατούν και καίνε την Ελλάδα σε όλη την Επικράτεια με την ανοχή και αδιαφορία του νεοέλληνα ΡΑΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έκαψαν όλη την χώρα τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ της αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή