Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ Δ. ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ: "ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ"! ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ...ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 16 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!

Εικόνες Αποκάλυψης στη Δυτική Αττική, 16 νεκροί από την κακοκαιρία


Το παρακάτω προέρχεται από το site της Περιφέρειας, και το τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση. Διαβάστε με προσοχή: Τόνιζε ότι "οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις επερχόμενες συνθήκες της Χειμερινής Περιόδου".

Η στενή συνεργασία των αρμόδιων φορέων θα θωρακίσει  κατάλληλα την περιοχή ενόψει της αντιπλημμυρικής και αποχιονιστικής περιόδου

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής και υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γ. Βασιλείου, σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με θέμα τον συντονισμό και την προετοιμασία του τοπικού συστήματος πολιτικής προστασίας για την καλύτερη θωράκιση της περιοχής.

Ενόψει της αντιπλημμυρικής και αποχιονιστικής περιόδου, όλοι οι συμμετέχοντες φορείς τόνισαν ότι βρίσκονται σε ετοιμότητα για να συνδράμουν στις κοινές προσπάθειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των επιχειρησιακών δυνάμεών τους.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, κα. Ι. Τσούπρα, ο προϊστάμενος Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, ο κος Ευ.Δαβάκης, ο προιστάμενος ΠΕ Δυτικής Αττικής Ι.Λειβαδάρος εκπρόσωποι των Δήμων Ελευσίνας, Μεγάρων, Ασπροπύργου, Μάνδρας- Ειδυλλίας, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας, του Στρατού, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΥΔΑΠ, της ΕΜΥ, του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου, κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Γ. Βασιλείου αναφέρθηκε στην ανάγκη συντονισμού για την μεγαλύτερη διευκόλυνση των εργασιών, σε μία περίοδο κατάλληλη για προγραμματισμό, τόσο από την πλευρά της Περιφέρειας , όσο και από την πλευρά των Δήμων. Ο απολογισμός των προηγούμενων περιόδων πραγματοποιείται με σκοπό, ο νέος προγραμματισμός να βασίζεται στη συσσώρευση εμπειρίας των φορέων πολιτικής προστασίας και στην ευθύνη απαίτησης για αποτελεσματικότητα στις ενέργειες και τις κινήσεις για την τρέχουσα περίοδο.

Τόνισε επίσης ότι οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις επερχόμενες συνθήκες της Χειμερινής Περιόδου.

---------------------------------------------------------------------------

Στη σύσκεψη του ΣΟΠΠ συμμετείχαν αναλυτικά οι ακόλουθοι:

Γιώργος Πιτσινάδης ΔΕΔΔΗΕ Ελευσίνας, Χρήστος Γκάτσης Δ/νση Δασών Αττικής, Α. Βερτζάγιας Δ/νση Τεχνικων Εργων, Δημήτριος Στέλλιου Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Α.Φιαμέγκος Δ/νση Μεταφορών-Επικοινωνιών, Παναγιώτης Γρηγορίου ΕΥΔΑΠ ΑΕ, Παναγιώτης Νιάφας ΠΥ Ελευσίνας, Ιωάννης Καλυμνάκης Εθελοντές Θριασίου, Σωτήριος Κανάκης, Αναστάσιος Χρηστίδης  Δήμος Ελευσίνας, Αβρααμ Κωνσταντινίδης και Ελένη Βερούτη Δήμος Ασπροπύργου, Νικόλαος Ντεντες Τροχαία, Ξ. Βαμβακερός και Α.Μαυράκης  ΔΔΕ Αττικής, Χρυσούλα Πέτρου ΕΜΥ, Β.Παπανικολάου Τροχαία Ελευσίνας, Δήμητριος Καιάφας ΠΥ Μεγάρων, Ζ. Φραγκιουδάκης Αστυνομία, Ε. Δαβάκης ΠΠ Αττικής, Ιωάννα Τσούπρα Εντεταλμένη ΠΠ Αττικής, Ι.Λειβαδάρος και Μ-Σ Μάνδηλα από ΠΠΠΕΔΑ, Μ. Κάραλη ΔΤΕ, Β.Σκούρτη ΔΑΟΚ ΠΕΔΑ, Ι.Κάντας Ολυμπία Οδός, Ι.Μαλανδράκης Λιμεναρχείο Ελευσίνας, Σ.Σκουλίδης Αττικές Διαδρομές, Κ.Κωστάκης Σχολή Πυροβολικού, Σωτηρία Φράγκου Δασαρχείο Μεγάρων, Α.Παπακωνσταντίνου και Σ.Δρίκος από Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας. 

Πρόκειται για απάτη σε βάρος του λαού, σε βάρος των οικογενειών που θρηνούν δικούς τους ανθρώπους, Μια απάτη που ακολουθεί τη συνταγή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: 'θα λέμε μπαρούφες και ψέματα για να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του λαού και ψήφους"! Αυτό έκανε και η κυρία Δούρου! Πανέτοιμες όλες οι υπηρεσίες για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία, ε; Φτου σας, ανίκανοι και επικίνδυνοι Συριζαίοι και ΑΝΕΛ!

1 σχόλιο:

  1. Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ.

    Ο κ ΣΑΚΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ.

    Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ
    ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή