Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ! ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ!!! ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τον τραυματισμό της γυναίκας στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια.
Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Euronews, κόβουν την ανάσα. Η...

γυναίκα πέφτει στο έδαφος μετά το χτύπημα από φωτοβολίδα ευθείας βολής, η οποία εκτοξεύτηκε από την πλευρά των κουκουλοφόρων και σφηνώθηκε στο αριστερό της γόνατο. Η τραυματίας σφαδάζει από τους πόνους και φωνάζει.
Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούν με όποιο διαθέσιμο μέσο έχουν να σβήσουν την φωτοβολίδα, η οποία συνεχίζει να καίει για περίπου ένα λεπτό. Επιχείρησαν αρχικά να την κατασβέσουν με πυροσβεστήρα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια προσπαθήσουν να σβήσουν τη φωτοβολίδα με τα πόδια.
Λίγα λεπτά μετά η τραυματίας μεταφέρεται στην οδό Κουντουριώτου, όπου έσπευσαν κάτοικοι, και όχι μόνο, για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Δείτε το βίντεο από το euronews.gr

14 σχόλια:

  1. Αυτά τα καθάρματα θέλουν ΣΚΟΤΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ . Ανάμεσα τους είναι και πολλοί Λανθρομετανάστες . Δεν υπάρχει κυβέρνηση είμαστε στο έλεος των συμμοριών του ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουν αίμα οι αλήτες και τους καλύπτουν οι ρουφιάνοι συρζοανελ . Έχουν κάψει τα πάντα ανενόχλητοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά χρυσαυγίτες τα έκαναν;
    Τη Χρυσή Αυγή ακόμη και καλό να κάνει την κατηγορούν. Π.χ. τα συσσίτια που προσέφερε στους Έλληνες τα χαρακτήριζαν ''συσσίτια μίσους''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Χρυσή Αυγή δεν έριχνε μολότωφ, αντίθετα έσπευσε να προσφέρει βοήθεια στους δεινοπαθούντες από τις πλημμύρες Έλληνες. Δεν στρέφεται εναντίον των Ελλήνων με μολότωφ κ.λ.π.
    Η αλήθεια δεν είναι κακό να λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελάχιστα τα σχόλια γιατί τα κομματόσκυλα έχουν άλλες προτεραιότητες . Δεν τους αγγίζει η τραγική κατάσταση της χώρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε με νεκρό δεν θα αλλάξει τίποτα απο αυτο το κακό που μας έχει βρεί με δαύτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά σου κάνανε μωρή patsaboura του ΣΦΥΡΙΖΑ . Ομοϊδεάτες σου σε σακάτεψαν . Εσύ μέχρι εχθές τους υπεράσπιζες και αποκαλούσες τους αστυνομικούς φασίστες . Η συριζαία αυτή ήταν διορισμένη στις αστυνομικές σχολές και αποκαλούσε τους Δόκιμους φασίστες . Το φρούτο αυτό στήριξε όλους τους αναρχικούς . Το eglimatikotita gr έχει πολύ καλό άρθρο και βίντεο για την δράση της . Είναι η Anastasia Tsoukala στέλεχος του ΣΦΥΡΙΖΑ και έφαγε μια ρουκέτα από τους συντρόφους της αναρχικούς . Ας πρόσεχε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσιπραίκο Λουλούδι η Αναστασούλα με αναρχική δράση . Τι έκανε ανάμεσα στους αναρχικούς και την αστυνομία . Ποιον σκόπευαν και ήθελαν να σκοτώσουν οι φονιάδες του ΣΥΡΙΖΑ ; Την έφαγε και ησύχασε . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί που καταστρέφουν περιουσίες ή χτυπούν περαστικούς πότε θα συλληφθούν;;; Μήπως η αριστερή βία θεωρείται ''καλή'';;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ......... ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ........ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΜΕΣΙΣ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο βίντεο που είδα την τραυματισμένη την βοηθούν αστυνομικοί.
    Δεν είδα να την βοηθούν οι κουκουλοφόροι.
    Μήπως κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιοι τελικά είναι φασίστες;
    Αυτοί που εφαρμόζουν τον φασισμό στην πράξη
    ή αυτοί πουν δεν προβαίνουν σε φασιστικές ενέργειες, αλλά επιμένουν κάποιοι να τους αποκαλούν ''φασίστες'';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Αστυνομία την έσωσε . Θα την είχαν κάψει Ζωντανή την συριζαία οι σύντροφοι της . Πρέπει να τους κάνει εικόνισμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Θεός να σε λυπηθεί Αναστασία γιατί η παρέα σου οι αναρχικοί έχουν κάνει πολλά εγκλήματα σε αυτή την χώρα και εσύ πάντα τους υπεράσπιζες . Τώρα πληρώνεις τα λάθη σου . Κινδυνεύει η ζωή σου από τους αλήτες των Εξαρχείων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή