Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

25.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ;

Διαβάστε και κρίνετε. Μας το έστειλαν και το δημοσιεύουμε. Δεν προλάβαμε να το ερευνήσουμε, οπότε διατηρούμε τις όποιες επιφυλάξεις μας. 

3 σχόλια:

  1. στην Γαλλία έτσι ζουν οι μαυριδεροιμ μεταναστες.
    Τα παιδιά τους συντηρούν μέσω των επιδομάτων. Για δύο παιδιά εισπράττεις γύρω στα 180 ευρώ τον μήνα μεχρι να ενηλικιωθουν ή αν σπουδάζουν μέχρι τα 21 τους χρόνια.... Άσχημα τους πέφτει?
    Επί 20 με 30 χρόνια να τους ταΐζεις για να απολαμβάνουν το κρεββατι αγκαλιά με μια πιτσιρίκα σκλάβα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που ανέβασες είναι παραπλανητικό...δε ισχύει και είναι ψέματα,οταν ανεβαζεις τέτοιου είδους θέματα να ανεβάζεις και από πού ακριβώς τά βρήκες.... από ακριβώς σημείο παίρνουν τα χρήματα αυτά η λαθρομετανάστες...αποδειξε αυτό που ανέβασες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Στη σελίδα του στο Facebook ανάρτησε ο Ντι Μάιο το κοινό κυβερνητικό σχέδιοτου Κινήματος Πέντε Αστέρων και της Λέγκας για την Ιταλία, το οποίο υπόσχεται δαπάνες που πιθανότατα θα φέρουν την Ιταλία σε πορεία σύγκρουσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως μεταδίδει το Reuters.

    Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

    -Φορολογικούς συντελεστές 15% και 20% για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα

    -Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα 780 ευρώ μηνιαίως

    -Αποζημίωση για τους μικρομετόχους τραπεζών υπό εκκαθάριση

    -Έκδοση βραχυπρόθεσμων ομολόγων για αποπληρωμή χρέους σε εταιρείες και ιδιώτες

    -Ακύρωση του αυτόματου ΦΠΑ που θα επιβαλόταν από του χρόνου
    Επίσης, θα επιδιωχθεί τερματισμός των κυρώσεων κατά της Ρωσίας καθώς και αναθεώρηση των δημοσιονομικών κανόνων της ΕΕ.

    Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, τα δυο κόμματα απαιτούν την «αναγκαστική και αυτόματη μετεγκατάσταση των αιτούντων άσυλο μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ» και την επανεξέταση τις αποστολές περιπολίας και διάσωσης στη Μεσόγειο. Το σχέδιο εκτιμά πως υπάρχουν περίπου μισό εκατομμύριο παράνομοι μετανάστες στην Ιταλία και ζητά «μια σοβαρή και αποτελεσματική πολιτική επαναπατρισμού». ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή