Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!Ι

Εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν από άνδρες της ΕΚΑΜ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα οι δύο...


επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες που είχαν αποδράσει προχθές το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά και ενώ μετάγονταν στις φυλακές Αλικαρνασσού Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο κακοποιοί που έχουν καταδικαστεί για δολοφονίες και ληστείες εντοπίσθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της ΕΚΑΜ.

Το χρονικό της απόδρασης
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο βαρυποινίτες μαζί με άλλους 11 κρατούμενους θα μεταφέρονταν στης φυλακές Χανίων, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος τους Δικαστήρια για κακουργήματα.

Οι 8 Αστυνομικοί που θα τους μετέφεραν στην Κρήτη, τους είχαν ομαδοποιήσει και τους είχαν δέσει με χειροπέδες μέσα στην κλούβα μεταγωγής.


Όμως και όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια, οι δυο βαρυποινίτες είχαν κάποιο αντικείμενο στην κατοχή τους με το οποίο κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τις χειροπέδες που τους κρατούσαν δέσμιους, μαζί με άλλους δυο συγκρατούμενους τους.

Όταν πια ο Αστυνομικός άνοιξε την πόρτα της κλούβας, αφού το όχημα είχε ήδη μπει στο γκαράζ του πλοίου, οι δυο βαρυποινίτες τον αιφνιδίασαν, έπεσαν επάνω του, κατάφεραν να βγουν από το πλοίο και να το βάλουν στα πόδια. Το ίδιο έκαναν και οι άλλοι δυο κρατούμενοι που ήταν δεμένοι στην ίδια σειρά με χειροπέδες.

Το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό, τόσο από τους Αστυνομικούς, όσο και από Λιμενικούς, οι οποίοι και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν επί τόπου τον έναν από τους δραπέτες, ενώ οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν το δεύτερο δραπέτη κοντά στο πλοίο, πριν προλάβει να βγει από Λιμάνι.

Όσο για τους δυο βαρυποινίτες, αυτοί όχι μόνο κατάφεραν να βγουν από το Λιμάνι, αλλά να επιβιβαστούν σ’ ένα λευκό βαν που τους περίμενε σε συγκεκριμένο σημείο και να διαφύγουν από την περιοχή, παρά το ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η αστυνομία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

11-5-2018 ΠPIN AΠO ΛIΓO META AΠO EΠIXEIPHΣH THΣ ΔIEYΘYNΣHΣ AΣΦAΛEIAΣ ATTIKHΣ KAI THΣ E.K.A.M. ΣYNEΛHΦΘHΣAN ΣTHN ΠEPIOXH THΣ NEAΣ ΦIΛAΔEΛΦEIAΣ OI ΔYO EΠIKINΔYNOI AΛBANOI KAKOΠOIOI ΠOY EIXAN AΠOΔPAΣEI ΠPOXΘEΣ TO BPAΔY KATA TH ΔIAPKEIA THΣ METAΓΩΓHΣ TOYΣ AΠO TO ΛIMANI TOY ΠEIPAIA.
makeleio.gr

3 σχόλια:

  1. Χιλιάδες καθάρματα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και Δολοφόνοι του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούν ελεύθεροι Σκοτώνοντας και Βιάζοντας σαν ΚΤΗΝΗ .
    Οι συριζαίοι ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ βολεμένοι κομμουνιστές του Δήμου Παπάγου Χολαργού αρνούνται να καταδικάσουν αυτά τα ελεεινά απάνθρωπα υποκείμενα και στηρίζουν κάθε εγκληματία εισβολέα στο όνομα της πιο Διεστραμμένης ιδεολογίας τον Μαρξισμό .
    Ο Μαρξισμός αντιπροσωπεύει την Λογοτεχνία του Δρόμου .
    Ποντίκια , αρουραίοι και υπόκοσμος αποτελούν την αριστερά των τοκογλύφων και εκβιαστών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπουμπούκια του ΚΕΡΑΤΑ και Ρουφιάνοι της Μέρκελ οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Γερμανοτσολιάδες του 4ου Ναζιστικού ΡΑΙΧ .
    Τέτοια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ δεν έχει ξαναβγάλει η χώρα .
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΌΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή