Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η...ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!

ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 153 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! 

Το κούρεμα που έγινε προ ημερών στο ελληνικό χρέος, οδηγεί με ακρίβεια όχι μόνο στην πτώχευση του κράτους και των πολιτών, αλλά και στη χρεωκοπία των Τραπεζών. Τα μέτρα που πάρθηκαν στις 27 Οκτωβρίου, το μόνο που πρόκειται να αποφέρουν, είναι δραματικότερη επιδείνωση της κατάστασης και την εκ βάθρων-ανεξέλεγκτη χρεωκοπία της ελληνικής οικονομίας. 
Με άλλα λόγια δεν θα μείνει τίποτε όρθιο! 
Ήδη, ο  μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος, ο εκ των εμπνευστών της ελληνικής χρεωκοπίας, επιτέθηκε με δηλώσεις του στην ανύπαρκτη ηγεσία της  Ευρωζώνης, λέγοντας πως η πρόσφατη συμφωνία των Βρυξελλών για την επίλυση της κρίσης χρεών, δεν πρόκειται να κρατήσει πάνω από τρεις μήνες!!!

"Το κούρεμα του ελληνικού χρέους που έχουν στα χέρια τους οι ιδιώτες θα περιορίσει το συνολικό δημόσιο χρέος μόνον κατά 20%, ποσοστό ανεπαρκές για την ανακοπή του οικονομικού μαρασμού στην Ελλάδα με συνέπεια ακόμη μεγαλύτερη κοινωνική αναταραχή", υπογράμμισε ο Σόρος.
Τα ίδια ακριβώς δεν έγιναν και με το Μεσοπρόθεσμο; Μέσα σε ελάχιστο διάστημα, θεωρήθηκε ακατάλληλο, το δήλωσε ευθαρσώς και  η Μέρκελ, με συνέπεια μέσα σε 3 μήνες η ΕΕ να προβεί στο κούρεμα, το οποίο θα φέρει την ολική κατάρρευση και της ελληνικής οικονομίας αλλά θα δημιουργήσει ντόμινο κατάρρευσης και στην ευρωζώνη!

«Δεδομένης της έκτασης της κρίσης, η πρόσφατη συμφωνία είναι πάλι πολύ λίγη και έρχεται πολύ αργά», τόνισε ο Σόρος.
Για τον Σόρος, η συμφωνία θα οδηγήσει τις ελληνικές τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία στην αφερεγγυότητα.
Τα πολιτικά ανδρείκελα όμως της Κυβέρνησης, απλά παπαγαλάκια των αθλίων αποφάσεων της ΕΕ, θα εγκρίνουν από την ελληνική βουλή το κούρεμα και...γαία πυρί μειχθήτω!
Οι πύλες της κολάσεως ανοίγουν για την Ελλάδα!
ΑΛΗΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου