Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ


 Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη, χωροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, πλήθους κληρικών και πιστών, τελέσθηκαν τα θυρανοίξια του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Ένας εκπληκτικός ιερός ναός τον οποίο πολλοί τον παρομοιάζουν σε ύφος και επιβλητικότητα, με την Αγιά Σοφιά Κωντναντινούπολης.
Με το θρησκευτικό συναίσθημα ιδιαίτερα έντονο, στο οποίο βοηθά και η οικονομική κρίση και ο διασυρμός που δέχεται η χώρα μας και ο λαός της από διεθνείς κύκλους, οι πιστοί παρακολούθησαν το πλήρες τελετουργικό.

Μεταξύ των παρευρισκομένων και πολλοί επίσημοι: Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού (αν και καθυστέρησε, λόγω άλλης ανειλημμένης υποχρέωσης), ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Δ. Νικολάου, οι Αντιδήμαρχοι Χολαργού κ. Δασκαλόπουλος και Τούτουζας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού κ. Αποστολόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παπάγου κ. Κουτάκης, η Αντιδήμαρχος και πρωταγωνιστής της δημιουργίας του ιερού ναού κ. Αγγελική Κούτρα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ίσκος, Αυγουρόπουλος, Αθανασάκου, Τίγκας, η Πρόεδρος των τοπικών συμβουλίων Παπάγου-Χολαργού Χ. Παρίση, o πρώην Αντιδήμαρχος Χολαργού κ. Πολύδωρας, η κ. Βεντουζά και πολλοί πολλοί άλλοι.
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ήταν εκεί και πήρε πλάνα από τα θυρανοίξια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου