Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΑ...ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!



Ο Σαμαράς έπεσε στα φουστάνια της Μέρκελ και πάει για κυβέρνηση συνεργασίας. Ο ίδιος την βαφτίζει "Κυβέρνηση μεταβατική", η οποία όμως -όπως λέει- θα πρέπει να επικυρώσει την νέα δανειακή σύμβαση που βάζει στον γύψο την χώρα για τα επόμενα 10 χρόνια και παραδίδει την δημόσια περιουσία στους εκβιαστές-τοκογλύφους της Γερμανίας-Γαλλίας και Ανερικής! 
Αυτός είναι ο Σαμαράς: Ένας νέος Παπανδρέου στον οποίο η Μέρκελ στηρίζει την ολοκλήρωση του σχεδίου της για  εκποίηση της Ελλάδος και της σκλαβιάς του λαού της! 
Η ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε. μετά την πρόταση Σαμαρά για μεταβατική Κυβέρνηση, είναι καταγγελτική για τον αρχηγό της ΝΔ.
"Οι μάσκες έπεσαν πλήρως. Αυτό που έλεγε το ΚΚΕ, ότι η ΝΔ είναι δήθεν αντιπολίτευση στο μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ και της ΕΕ, επιβεβαιώθηκε περίτρανα. Όσα έλεγε η ΝΔ για αντίθεση σε συγκυβέρνηση και στη σύμβαση αποδείχτηκαν υποκρισία. Ο στόχος της ΝΔ είναι ίδιος με της κυβέρνησης, ίδιος με της ελληνικής και της ευρωπαϊκής πλουτοκρατίας: Απρόσκοπτη εφαρμογή της δανειακής σύμβασης, δηλαδή του νέου οδοστρωτήρα που θα τσακίσει τη λαϊκή οικογένεια για τα κέρδη των μονοπωλίων. Η «ευρωπαϊκή προοπτική», την οποία επικαλέστηκε και πάλι ο Α. Σαμαράς, σημαίνει ότι τα βάσανα για το λαό δεν θα έχουν τέλος. Το ένα μνημόνιο θα διαδέχεται το άλλο". 
Οι εξελίξεις τρέχουν και είναι δραματικές για την χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου