Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ McDONALD'S ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

 Η κρίση δεν κάνει διακρίσεις. Μετά τα Bodyline, ήρθε η σειρά των McDonald's Χολαργού να κατεβάσουν οριστικά τα ρολά της επιχείρησής τους!
Πριν από μερικές ημέρες έβαλαν λουκέτο, μην αντέχοντας την μεγάλη οικονομική κρίση της αγοράς και βεβαίως τα υψηλά ενοίκια που εξακολουθούν να βαραίνουν την περιοχή, παρά την δραματική κατάσταση που βιώνουν οι επαγγελματίες.
Για το θέμα αυτό, των  ιδιοκτητών ακινήτων, οι οποίοι επιμένουν να ...σφυρίζουν αδιάφορα προσποιούμενοι ότι δεν αισθάνονται την οικονομική λαίλαπα που σαρώνει τα πάντα, αρνούμενοι να μειώσουν τα υπέρογκα ενοίκια με τα οποία χρεώνουν τις επιχειρήσεις, θα κάνουμε ρεπορτάζ σύντομα.
Για την ώρα, περιοριζόμαστε στη δραματική διαπίστωση: Τα μαγαζιά οδηγούνται το ένα μετά το άλλο στον θάνατο, οι δε εκτιμήσεις είναι ζοφερές για το αμέσως προσεχές διάστημα.
Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου όπου στεγάζονταν για πολλά χρόνια τα McDonald's Χολαργού, έχει αναρτήσει τεράστιο πανό (φωτό) το οποίο μαρτυρεί ότι ψάχνει είτε για αγοραστή του ακινήτου είτε για ενοικιαστή. Θα ιδρώσει πολύ μέχρι να βρει...εάν βρει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου