Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο ...ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΣΜΟΣ!

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;

πηγή: pressbank.blogspot.com

Ναι κ. Κάρολε. γιατί

συγχύζεστε που 

σας γιούχαραν;




...
...Καλούμε συνεχώς τον πρόεδρο Δημοκρατίας να πάρει θέση.. και αποδεικνύεται τελικά ανθρωπάκι .!
Δεν βλέπει τίποτε, δεν ακούει τίποτε ... δεν καταλαβαίνει ουδέν...
Να ξέρει πως το γιουχάϊσμα που έφαγε στη Σαλονίκη αφορούσε προσωπικά τον ίδιο και την έως σήμερα παχυδερμική στάση του στα προβλήματα του λαού κι όχι τον θεσμό!
Οι θεσμοί υπερυψούνται, λαμπρύνονται  από σοφούς άνδρες , οι οποίοι όμως ως σοφοί δεν ταυτίζονται με τον θεσμό. Είναι υπηρετες του, διότι οi ίδιοι δεν  είναι θεσμός δεν μπορεί να ταυτίζονται με το θεσμό.!
Έχουν σχέση όπως ο γάϊδαρος με το σαμάρι...
Ο κ. Παπούλιας οφείλει να επιλέξει μεταξύ γαϊδάρου και σαμαριού... Αν ανακαλύψει τι από τα δύο εκπροσωπεί..ίσως κι ευτυχήσει αυτός , μαζί με τον επίσης ανεκδιήγητο.. Σαμαρά –που επίσης δεν μπορεί να διαχωρίσει το σαμάρι από τον γάιδαρο... Άλλο ο θεσμός  κι άλλο ο φορέας, ο τιτλούχος του θεσμού ΡΕ!
 ... Και παρεξηγήθηκε για το «προδότης» που του απένειμε ο όχλος; Κι αμέσως μετά την ανάλατη αυτή σύγχυσή του... άρχισαν τα οργανέτα του φαύλου Τύπου(κι άλλα λαμόγια) να παραμιλάνε σε ήχο πλάγιο, για προστασία των θεσμών.. κ.λ.π 
Αυτό που όφειλε να είχε κάνει, το ανθρωπάκι αυτό  εξ Ηπείρου.. που ενεθυμηθεί και την αντιστασή του σε ηλικία 15 ετών (άλλο βλακώδες φάλτσο), ήταν να υποβάλει την παραίτησή του... τουλάχιστον! Δεν το έπραξε ..ούτε καν για την προστασία του θεσμού που εκπροσωπεί . Δεν το έπραξε...Συνεχίζει να υπάρχει αδιαφορών χυδαία.. για το λαό, που γογγίζει καθημερινά.
Μήπως είναι επίμεπτη η κριτική μας προς τις συμπεριφορές του ως προέδρου της Δημοκρατίας; Περιύβριση ...Αρχής;
Πρόεδρε... γνωρίζουμε τα αντιστασιακά γράδα σου... Εσύ δεν ήσουν που προχώρησες ως υπουργός Εξωτερικών στις σχέσεις μας με την Αλβανία... αγνοώντας –παχυδερμικά- πως  τελούσαμε  σε «εμπόλεμη κατάσταση» με τη γείτονα; Γιατί δεν ρύθμισες την εκκρεμότητα; Σε έφαγε η φαγούρα ..να είσαι και εσύ προοδευτικός;...

Χωρίς τον άλλον χαλβά της πολιτικής ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ δεν θα ήσουν αυτό που είσαι και που εσύ ..ανοήτως το εκλαμβάνεις πως είσαι θεσμός! Παραμύθι ...    της ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΕ-GREKO…!..
Θα τα ξαναπούμε .. Εκτός κι αν κινήσεις τα όσα κινούσε η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ! Κατά των δημοσιογράφων... εφημερίδων..για περιύβριση Αρχής.

Άλλωστε εγώ ..κουβαλάω τη  τιμή –μόνος από τον ελληνικό Τύπο-να διωχτώ και από τον Αντιβασιλέα Ζωϊτάκη...δηλαδή από αυτόν που υποδυόταν ...αυτό που ποιείς σήμερα εσύ...εκεί στα βασιλικά ανάκτορά σου...προεδρεύων της κακορίζικης, πλακατζήδικης  ελληνικής δημοκρατίας μας. Αυτής της δημοκρατίας Προεδρος είσαι, θέλεις να προεδρεύεις;  Και σιωπάς  δεν  ακούς τα βογγητά του λαού..Άκουσες μονάχα το γιούχα του λαού.. Θίχτηκες..και αρνείσαι να θιγείς από όλα αυτά, τα τόσο δραματικά  που συμβαίνουν σε βάρος της χώρας της οποίας είσαι ο Ύπατος Αρχων... Παγώνω κ. Πρόεδρε για τις ...ευαισθησίες σου...    

 Η επαγγελματική σου ..προεδρική κουφαμάρα, πράγματί είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ καινοτομία... κι έτσι θα την καταγράψει ..η ιστορία!
ΣΥΣΤΑΣΗ κ..Πρόεδρε... Κάνε κάτι... ΦΥΓΕ!Κάνε κάτι πιο .. ωραίο από το να μας λες  πως έκανες ...αντίσταση... παιδιόθεν!
Δυστυχώς, κ.Πρόεδρε, δεν μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΕ... Εκτός...κι αν απογαλακτιστείς από το ΠΑΣΟΚ... αν και βγήκες και με ψήφους της Ν.Δ.!
... Ο ελληνικός λαός βογγάει... και περιμένει κάποια κίνηση από σένα!..μπας και κι απαλλαγεί από τους πόνους του. Κι εσύ ..το μόνο που ξέρεις είναι να θίγεσαι...ως θεσμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου