Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ...ΒΕΓΚΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΡΑΝΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ-
ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ!!!
O δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς

  Εντύπωση προκαλεί η σπουδή του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής να προβεί στην ΕΟΡΤΗ για την συμπλήρωση 20 χρόνων από την αδελφοποίηση του δήμου του με τον δήμο Saint-Brieuc Γαλλίας! Πραγματοποιεί μάλιστα για το σκοπό αυτό, έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου απόψε,  προκειμένου να παρθούν οι αποφάσεις για την μετάβαση της αποστολής στην Γαλλία! 
Τι λέτε ρε παιδιά; Γιατί τέτοια σκορδοκαϊλα για γιορτές και βεγκέρες για την αδελφοποίησή σας με τους Γάλλους δανειστές μας-τοκογλύφους; Σε μια εξαιρετικά κρίσμιμη καμπή για την χώρα, με  την επισημοποίηση της χρεωκοπίας της ελληνικής οικονομίας να βρίσκεται επί θύραις από λεπτό σε λεπτό, μια τέτοια αποστολή 20 περίπου ατόμων στην Γαλλία, δεν αποτελεί πρόκληση; Και ειδικά με τον συμβολισμό που έχει, να σπεύδει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής να πανηγυρίσει την -προ 20ετίας- αδελφοποίηση με τους Γάλλους, τους βασικούς πρωταγωνιστές της τραγωδίας που βιώνει ο ελληνικός λαός; Αυτούς, που μαζί με τους Γερμανούς έχουν οργανώσει το σχέδιο διάλυσης της ελληνικής οικονομίας μας με απίστευτα τοκογλυφικά δάνεια και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας;


Και μόνον γι΄αυτούς τους λόγους θα έπρεπε να ματαιωθεί το ταξίδι του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην Γαλλία! Όχι -από πάνω- να σπεύδετε κε Ζορμπά να συγκαλείτε έκτακτο συμβούλιο για να κατανονίσετε τα της αποστολής με 15 μάλιστα άτομα (από 8-13 Δεκεμβρίου)!!!

Εκτός και αν η μη πραγματοποίηση του ταξιδιού, συνοδεύεται από κάποιο βαρύ πρόστιμο!! Όλα να τα περιμένει κανείς στην εποχή που ζούμε!! Να μας έχουν βάλει να υπογράψουμε και ποινικές ρήτρες εάν δεν πραγματοποιήσουμε την εορτή για την προ 20ετίας αδελφοποίηση!!!
'Ετσι είναι κύριε Ζορμπά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου