Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΧΩ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ «ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΕΙΟ». ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Ο Κώστας Δεληγιάννης με αφορμή την ανάρτησή μας «ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ: ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ...ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ!»  επικοινώνησε με τον Μάκη Βραχιολίδη και είπε: «Επειδή κ. Βραχιολίδη σε θεωρώ τον πιο έγκυρο δημοσιογράφο στην περιοχή θα περίμενα να επικοινωνήσεις μαζί μου για να σου διευκρινήσω ότι δεν έχω καμία σχέση με το συγκεκριμένο blog. Άλλωστε έχω συγκρουστεί μαζί του στο πρόσφατο παρεθλόν όταν άσκησε επίθεση σε βάρος της δημοτικής συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου κ. Μουντάκη. Δεν ασχολούμαι με ανώνυμα blogs και πολύ καλά γνωρίζεις ότι δεν μπερδεύομαι με την τεχνολογία της διαδικτυακής ενημέρωσης. Ό,τι έχω να πω το λέω μέσα από την εφημερίδα μου, στην οποία απαντώ στον κ. Καραμανέα και την εκδότη της «Φωνής του Δημότη» κ. Πατινιώτη, στο επόμενο τεύχος, μέσα σε τρεις σελίδες. Απαντώ σε όσα συκοφαντικά λέει σε βάρος μου ο κ. Καραμανέας ο οποίος άφηνε σαφείς αιχμές ότι καταχράστηκα χρήματα από το ταμείο της ΑΔΕΧ  Χολαργού. Βεβαίως απαντώ και με δικαστικά μέσα σε βάρος της εφημερίδος και να είσαι βέβαιος ότι αυτή την φορά δεν θα τους χαριστώ όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, όταν ο κ. Καραμανέας μου είχε ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, διευκρινίζοντας ότι στο μέλλον θα είναι πιο προσεκτικός σε όσα γράφει για μένα.
Αναφορικά με όσα αφήνει να αιωρούνται σε βάρος μου ο κ. Καραμανέας λέγω τα εξής: Επί τόσα χρόνια που ήμουν στην ΑΔΕΧ δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από τα πλέον των 60.000 ευρώ που μου οφείλονται και τα οποία θα διεκδικήσω δικαστικά. Είναι δυνατόν να ξεφτιλιζόμουν για 6.500 ευρώ; Αλλά ξανατονίζω: απαντώ με μήνυση και αγωγή εναντίον της «Φωνής του Δημότη». Δεν έχω καμία ανάγκη ανώνυμα blogs, που δεν με ενδιαφέρουν, να στηρίξουν εμένα».

 

Σχόλιο: Σκοπίμως δεν απευθυνθήκαμε στον Κώστα Δεληγιάννη, πριν προβούμε στην συγκεκριμένη ανάρτηση, διότι ακριβώς επιδιώκαμε να προκαλέσουμε την δημόσια παρέμβασή του επί του θέματος. Αρκετοί Χολαργιώτες διέδιδαν και διαδίδουν ότι πίσω από τον Δεληγιάννη κρύβεται το ανώνυμο-κουκουλοφορικό blog. Οπότε η διευκρίνησή του ήταν αναγκαία. Σε ό,τι αφορά στους κουκουλοφόρους-πιστολέρο του διαδικτύου που χαρακτηρίζουν τον «Παρατηρητή» «40 χρόνια ψεύτη» που «δεν αξίζει να διαβάζεται ούτε από τρελούς»  και τον Βραχιολίδη ότι «έχει τσακωθεί με την αλήθεια από την ώρα που γεννήθηκε» τούς περιμένουμε στην στροφή! Περιμένουμε το λάθος τους να τούς δούμε face to face ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μας συστήνουν να γράφουμε και καλύτερα! Αυτοί που χρησιμοποιούν το «μιας» μέσα στις προτάσεις, χωρίς  να ξέρουν τι μέρος του λόγου είναι, θα έρθουν να μας μάθουν και ελληνικά!   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου