Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 
γράφει η Τούλα Γεωργοπούλου
Μετά τη Μέρκελ, μας προέκυψε κι άλλος " φιλέλληνας": ο κ. Κάμερον.
Ο εν λόγω κύριος, έβγαλε μανιφέστο, σύμφωνα με το οποίο εάν η Ελλάδα "βγει" από το ευρώ, τότε θα κλείσει τα σύνορα στους Έλληνες!  Με λίγα λόγια μας λέει ότι τα δικά μας σύνορα πρέπει να είναι ανοιχτά για κάθε  εξαθλιωμένο Αφρικανό ή Ασιάτη,  να κατακλύζουν την χώρα μας στην οποία έχουν μεταφέρει την δική τους δυστυχία και τις μεταδιδόμενες ασθένειες που τους μαστίζουν. Ένας από τους κύριους λόγους, που μας οδήγησαν στη σημερινή τραγική κατάσταση, είναι η αθρόα εισβολή όλων αυτών των φυλών της γης, που βρήκαν εύκολη την ανοιχτή οδό πρός την Ελλάδα.Αυτό, όμως συνετελέσθη με την αρωγή των "φίλων μας"  των Τούρκων και την χρηματοδότησή τους από πρόθυμους χορηγούς. 

Αναρωτηθήκατε, ποιοί είναι αυτοί οι κουβαρντάδες, οι οποίοι σκορπούν, έτσι το χρήμα τους και ποιός είναι ο σκοπός τους; Μήπως, λέω, μήπως, ο αφανισμός της Ελλάδος και των Ελλήνων,  που αποτελούν το 97% του πληθυσμού; Μήπως ενοχλεί το κράτος -έθνος; Πόσοι αναρωτήθηκαν γιατί η πρώτη ενέργεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ, όταν ανέλαβε την εξουσία, ήταν να καταργήσει τη λέξη Έθνος και Εθνικό; Όπως Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, Εθνικής Παιδείας κ,λ,π.Προορίζουν την Ελλάδα για πολυπολιτισμικό κέντρο εξαθλιωμένων.
Αφού τα εξασφάλισαν, όλα αυτά, τώρα μας ανακοινώνει ο Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας ότι κλείνει τα σύνορα στους Έλληνες!!
Μάλιστα, κύριε, συμφωνούμε να μην πατήσουμε το πόδι μας στην χώρα σου. Φρόντισε, όμως, προηγουμένως, να μας επιστρέψεις τα κλεμμένα γλυπτά του Παρθενώνα καθώς και όποιοδήποτε Ελληνικό έργο τέχνης είναι πηγή εσόδων και πλουτισμού της χώρας σου η έκθεσή του στα μουσεία σας!!


Φρόντισε, να μαζέψεις τ´ αλητάκια σου, που έρχονται στην Ελλάδα και ξεσαλώνουν, μπεκρουλιάζοντας και ασχημονώντας στους δρόμους των πόλεών μας και είναι η προσβολή του ανθρωπίνου είδους.
Επίσης, ελπίζω ν´ ακούσουν την διαταγή σου οι συμπατριώτες μας, εφοπλιστές και να τα μαζέψουν να φύγουν από το City,γιατί παρακάθισαν εκεί, συντελώντας στην οικονομική σας ανάπτυξη. Καιρός νά' ρθουν στη χώρα τους, να βοηθήσουν στην ανασυγκρότησή της. Ακόμη, καλά θα κάνει η Ελλάδα ν´ ακολουθήσει το παράδειγμα το δικό σας και των αδελφών σας Αμερικανών και να ενεργοποιήσει τον προσφιλή σ´ εσάς νόμο, περί πνευματικών δικαιωμάτων. Η γλώσσα σας βρίθει ελληνικών λέξεων. Μήπως, είναι καιρός ν' αρχίσουμε να εισπράττουμε αποζημιώσεις για την μέχρι τώρα δωρεάν παραχώρησή τους; Εξ άλλου αυτή η πρόταση έγινε από ξένους διαννοούμενους και πρέπει, ασφαλώς να την υιοθετήσουμε.


Επίσης, πρέπει να σας επιβληθεί να καταβάλετε αντίτιμο για κάθε έργο, ελληνικό, που γυρίζετε ή παίζετε σε θέατρο.
Θα πρότεινα, ακόμη και για το Ιερό Φως των Ολυμπιακών αγώνων, αλλά και γι' αυτούς, καθ' αυτούς τους αγώνες, να καθιερωθεί ένα μεγάλο ποσόν, όσο μεγάλη είναι και η σημασία τους. Γιατί, δεν σεβάστηκε το γεγονός, ότι την ώρα που έλεγε αυτά, για τους Έλληνες, την ίδια ώρα το Ολυμπιακό Φως διήρχετο απ´ όλες τις πόλεις της Μ. Βρετανίας. Επειδή λοιπόν, δεν σέβεστε και δεν εκτιμάτε, ως οφείλετε, την προσφορά μας, προτείνω, όποια χώρα, αναλλαμβάνει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, να πληρώνει, τα πνευματικά δικαιώματα, στην Ελλάδα, αλλοιώς ν´ αναλάβουμε εμείς, επί μονίμου βάσεως, να διοργανώνουμε τους αγώνες, στην κοιτίδα τους: την Ολυμπία. Και ο Μαραθώνιος δρόμος να είναι αυτός της κλασικής διαδρομής. 

Όχι, να κερδίζουν άλλοι φήμη και χρήμα από κάτι που δεν είναι δικό τους. Στο κάτω, κάτω εμάς, τίποτε δε μας χαρίζεται, ό,τι μας δίνεται όχι μόνο το πληρώνουμε στο πολλαπλάσιο, αλλά μας ταπεινώνετε  κιόλας. Ε, αυτό δε μας αξίζει. Πρέπει να μάθετε, όλοι, οι ψευτοευρωπαίοι, ότι εμείς οι Έλληνες, είμαστε οι ευεργέτες της ανθρωπότητος και θά' πρεπε να μας αντιμετωπίζετε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη και όχι να μας λοιδορείτε στην πρώτη αναποδιά που μας έτυχε, από τους ανίκανους, που μας κυβέρνησαν, τα τελευταία τριάντα χρόνια και που σε συνεργασία μαζί σας τα θαλάσσωσαν.
Όλα έγιναν προγραμματισμένα απ´ όλους σας!!!
Α, κύριε Κάμερον, να μην το ξεχάσω, ανάμεσα σ´ αυτούς που θα διώξετε ελπίζω να συμπεριλάβετε και τον βασσιλικό σύζυγο, Φίλιππο, που είναι Έλληνας, καθώς και τον διάδοχο Κάρολο με τα παιδιά του, γιατί κι αυτοί είναι ελληνικής καταγωγής.

Άμα λες κάτι, να το κάνεις ολοκληρωμένα, έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου