Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑ ΣΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Έχουμε χάσει τον λογαριασμό. Είναι η 4η ή 5η φορά  που αναβάλλεται το ταξίδι-δωρεά του Μπάμπη Στάϊκου προς τα μέλη του ΚΑΠΗ Χολαργού για το Παρίσι.
Τα μέλη του ΚΑΠΗ που κάθε τόσο ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το πολυπόθητο ταξίδι στο Παρίσι, ειδοποιούνται για την αναβολή του μακρινού ταξιδιού και επιστρέφουν τις αποσκευές και τα ρούχα τους στην ντουλάπα!
Ο κ. Στάϊκος, δωροδότης του ταξιδιού, απάντησε με ανακοίνωση:
"Έχοντας δεδομένο το σεβασμό και την αγάπη προς όλους σας θέλω με αυτή την επιστολή να σας εκφράσω την βαθειά μου λύπη για την ταλαιπωρία και την ψυχική οδύνη που υπέστητε για το ταξίδι στο Παρίσι που σας είχα υποσχεθεί.
Για λόγους ανεξαρτήτως της βουλήσεώς μου και εμπιστευόμενος ανθρώπους οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στην αγνή και ανιδιοτελή πρόθεση της προσφοράς βρέθηκα σε μία δυσάρεστη θέση να απολογούμαι για κάτι που δεν έχω καμμία προσωπική ευθύνη. 
Θέλω να σας διαβεβαιώσω με την τιμή μου τι πέρα από κάθε δυσκολία, πέρα από όλα κακεντρεχή και χλευαστικά σχόλια, πέρα από βολές εναντίον μου για την προσφορά η οποία αντιβαίνει στην δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης, ότι το ταξίδι στο Παρίσι θα γίνει.
Ήδη πριν από λίγο, παρουσία της κας Μπουφούνου προγραμματίστηκε από νέο πρακτορείο ταξιδίων η εκδρομή, για την περίοδο μετά τις εκλογές.
Ενδεχόμενα ο δρόμος για την Ιθάκη να είναι δύσκολος, αλλά η Ιθάκη είναι εκεί και μας περιμένει. 
Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την υπομονή σας.
Μετά τιμής 
Μπάμπης Στάϊκος".

Ο Μπάμπης Στάϊκος προφανώς και κατάλαβε ότι το ταξίδι εξελίσσεται σε Οδύσσεια! Μάλλον όμως δεν κατάλαβε ότι η υπομονή πολλών εκ των μελών των ΚΑΠΗ έχει εξαντληθεί. Η οργή για τα περήφανα γηρατειά έχει ξεχειλίσει. Νιώθουν ότι τους εμπαίζουν. Ήδη ακούστηκε -δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να ευσταθεί -αλλά πάντως οφείλουμε να το πούμε- ότι  οι λόγοι για τους οποίους ματαιώθηκε η ανέγερση του αγάλματος του Μέγα-Αλέξανδρου, επίσης δωρεά του κ. Στάϊκου, ήταν οικονομικοί. Απλά, η ένταση που προκλήθηκε για τον ορισμό της τελικής θέσης του αγάλματος σε συνδυασμό με την μετωνομασία της οδού "17 Νοέμβρη", ήταν μια καλή αφορμή για τον κ. Στάϊκο να ακυρώσει την δωρεά!
Σε κάθε περίπτωση πάντως, πέρα από τις καλές προθέσεις του κ. Στάϊκου ή τις ευθύνες που μπορεί να έχουν άλλοι, η αποτυχία αυτή αντανακλά κυρίως στο πρόσωπό του.
Κύριε Στάϊκε κι εμείς φορτωθήκαμε στην πλάτη μας εκατοντάδες πολίτες που είχαν παραγγείλει πατάτες και ελαιόλαδο. Τα φέραμε όμως σε πέρας, φέρνοντας παραγωγούς από την Φλώρινα έως την Καλαμάτα. Είχαμε αναλάβει φορτίο πολύ μεγαλύτερο από το δικό σας αλλά τα καταφέραμε.

Εάν πάντως σκέφτεστε να κατέλθετε για Δήμαρχος,  τέτοια κάκιστη οργάνωση από μέρους σας, δεν σας δίνει καλό βαθμό!
Ρωτήστε τα μέλη των ΚΑΠΗ! Το γράφουμε με ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας και τίποτε παραπάνω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου