Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΩΓΛΗ ΣΑΣ!

Αυτοί είναι οι αξιόπιστοι! Θαυμάστε τους! Κουκουλοφόροι όνομα και πράγμα. Κρύβονται στο λαγούμι τους και από'κει λασπολογούν και συκοφαντούν.  
Με το που ξεκίνησαν το blog τους, με το πρώτο τους κιόλας σχόλιο, άρχισαν να συκοφαντούν τον Βραχιολίδη χαρακτηρίζοντάς τον ευθέως "συκοφάντη" του Νικολάου. 
Μετά από δική μας παρέμβαση και υπόμνηση ότι ο Βραχιολίδης δεν έχει καταδικαστεί ποτέ και έχει αθωωθεί στις δίκες με τον Νικολάου, προειδοποιώντας τους ότι αν δεν τροποποιήσουν την ανάρτηση θα απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη, άλλαξαν και "κούρεψαν" το σχόλιο, μετατρέποντάς το έτσι (οι υπογραμμίσεις είναι τα επίμαχα σημεία στα οποία αρχικά άφηναν ευθέως το "συκοφαντίες" Βραχιολίδη και "¨συκοφάντης" Βραχιολίδης): 
"Ο Άρχων της κωλοτούμπας ξαναχτύπησε!
Μετά το αποτυχημένο αλισβερίσι του 2002, Βραχιολίδης και Νικολάου είναι στα μαχαίρια. Ο μεν αντιπαλεύεται λυσσαλέα επί 9 συναπτά έτη τους Ενεργούς Δημότες και απετέλεσε έναν από τους πλέον δυνατούς συμπαραστάτες του Ξύδη στην προεκλογική περίοδο του 2010, με τις συκοφαντίες, σύμφωνα με το Νικολάου, να πέφτουν σύννεφο. Ο δε τον έχει ταράξει στις μηνύσεις, δεν του έχει δώσει ούτε μισό € δουλειά από το Δήμο και δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό.
Μπροστά, όμως, στο συμφέρον να μην εκλεγεί ο Πολύδωρας και να δημιουργηθεί αίσθηση αποσύνθεσης στην παράταξη του Ξύδη, 
ο Νικολάου, όχι μόνο υποστήριξε το συκοφάντη του, πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, αλλά έβαλε και όλα τα στελέχη του να τον ψηφίσουν. Μέχρι και διάγγελμα προς τους Συμβούλους των άλλων παρατάξεων έκανε...".

Σήμερα βγαίνουν πάλι από το λαγούμι τους και αρχίζουν τα ίδια: "πληρωμένος κονδυλοφόρος ο Μάκης" "τεράστιος ψεύτης" και "εκβιαστής" ο Βραχιολίδης. 
Η αλητεία και αγυρτεία σε όλο τους το μεγαλείο. Και αυτά τα υποκείμενα, θέλουν να γίνουν τιμητές των πάντων. Να μιλήσουν για δίκαιο και ηθική. 
Συνεχίζουν οι κουκουλοφόροι:  ο άλλο ενδεχόμενο, ο Στάικος, να έχει πάρει γραμμή το Μάκη και να μην επιθυμεί να μπαίνουν τα κείμενά του σε κατάπτυστα και αναξιόπιστα-πλήρως κατευθυνόμενα blog...".
Από ποιους ρε αλήτες είναι κατευθυνόμενος ο "Παρατηρητής"; Από την τοπική εξουσία ή από πρώην Δημάρχους; Από ποιους ρε χαμένοι; Από αυτούς που μας έτρεχαν στα δικαστήρια με αλλεπάλληλες δίκες και συνεχίζουν να μας τρέχουν, έχοντάς μας γδάρει οικονομικά; Εσείς ρε κοπρίτες, δεν γράφετε ότι ο Βραχιολίδης βρίσκεται μπλεγμένος σε νέα δίκη και θα πάει "στην ψειρού" για την "υπόθεση Ζαχαράκη"; 
Γιατί είναι κατηγορούμενος από την πρώην δικαστή Τσαρμποπούλου ο Βραχιολίδης; Επειδή είναι "εκβιαστής" ή "πληρωμένος κονδυλοφόρος"; 
Αλητεία του χειρίστου είδους. Κατάπτυστοι, παντελώς αναξιόπιστοι, κομπλεξικοί, συκοφάντες και αντράκια της φακής είστε εσείς που παραμένετε κρυμμένοι στην τρώγλη σας!   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου