Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Υποσχεθήκαμε ότι θα  αφοπλίσουμε τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου και θα τους βγάλουμε την κουκούλα. Αυτοί, οι λερωμένοι και αντράκια της φακής του κουκουλοφορικού blog που λέγεται "Κλισιοσκόπιο", αφού έμπλεξαν μαζί μας, να ξέρουν ότι θα τους ξεσκεπάσουμε και θα τους ξεμπροστιάσουμε σε όλο τον Χολαργό και στον Παπάγου. 


Αφού χθες τους ξεφτιλίσαμε και τους αφοπλίσαμε από κάθε επιχείρημα, με όσα ηλίθια έλεγαν: α) περί "συκοφαντίας" του Βραχιολίδη σε βάρος του Δεληγιάννη- Αρώνη και β) πως επειδή η εκκλησία και η δικαστής, μάς έχουν μηνύσει και εναγάγει, άρα είμαστε "συκοφάντες", πέρασαν -υποτίθεται- στην αντεπίθεση, με αισχρά, ψευδή και καθαρώς συκοφαντικά δημοσιεύματα, τα οποία ήδη τα έχουμε καταγράψει και τα στέλνουμε στον Εισαγγελέα! 


Δίνουμε υπόσχεση στον εαυτό μας και στους αναγνώστες μας ότι αυτούς τους ψευδολόγους και αλήτες του διαδικτύου, τους θρασύδειλους τύπους που γράφουν  για τον Βραχιολίδη αλλά δεν έχουν τον ανδρισμό να βγουν μπροστά και να πουν ποιοι είναι, εμείς θα σας τους αποκαλύψουμε και θα τους βγάλουμε την κουκούλα. Και βεβαίως θα τους στείλουμε στη Δικαιοσύνη για όσα ψευδή και συκοφαντικά-ατιμωτικά για το ήθος και την υπόληψη του Βραχιολίδη, λένε. 
Τι λένε λοιπόν; Ότι ο Βραχιολίδης κερδίζει τις δίκες γιατί ''πουλάει πολιτική στήριξη και προεκλογική εκδούλευση στο θιγέντα, απευθυνόμενος στα κατώτατα ένστικτά του. Αν ο κατήγορος δεν είναι τόσο αναξιοπρεπής και εμμείνει στις θέσεις του, ξεκινάει το παρακάλι, το κλάμα, ενώ μπαίνουν λυτοί και δεμένοι, συγγενείς και φίλοι στη μέση, ώστε να φέρουν το θιγέντα στο φιλότιμο και να λυπηθεί τον εκάστοτε εκδότη.
Η αρχική μαγκιά του εκδότη καταλήγει σε φράσεις όπως: "Έλα μωρέ, λυπήσου τον, είναι κακομοίρης, είναι φτωχός άνθρωπος, το 'χει χαμένο, δεν ξέρει τι του γίνεται, δεν θα το ξανακάνει κ.τ.λ.". Εμείς, πάντως, θα προτιμούσαμε να καταδικαστούμε, παρά να μας αθωώσουν λόγω βλακείας".
Μάλιστα, αυτοί οι αισχροί συκοφάντες που πνέουν τα λοίσθια και παραμιλάνε, φτάνουν και σε λεπτομέρειες όπως στην σε βάρος του Βραχιολίδη, μήνυση Ξύδη. Λένε λοιπόν ότι ο Βραχιολίδης "μάζεψε 8 μήνες, πρωτοδίκως. Μέχρι την έφεση, τα πράγματα στον πολιτικό στίβο άλλαξαν, ο Ξύδης χρειαζόταν πολιτική στήριξη, πέσανε και οι γνωστοί καλοθελητές από πάνω και επετεύχθη αλισβερίσι-συμβιβασμός, μετά από συνάντηση σε γνωστή ταβέρνα του Χολαργού".
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ:
Ο Βραχιολίδης έχει οδηγηθεί αλλεπάλληλες φορές σε δίκες και πάντα πάλευε έως τέλους για την αξιοπρέπειά του και την ανάδειξη της αλήθειας. Ποτέ δεν παρεκάλεσε κανέναν. Και ιδού οι αποδείξεις: 1. Ο Νικολάου τον έσυρε σε συνεχείς δίκες και τον έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο. Αφού ο Βραχιολίδης αθωώθηκε πρωτόδικα για "δυσφήμιση", "συκοφαντική δυσφήμιση" και "ψευδορκία", ο Νικολάου τον οδήγησε στον Άρειο Πάγο. Και αφού τον έγδαρε οικονομικά, ο Βραχιολίδης αθωώθηκε διπλά. Και πρωτοδίκως και με την βούλα του Αρείου Πάγου. Οι αθωώσεις, όπου ο κατηγορούμενος γίνεται ρόμπα, παρακαλώντας ή εκβιάζοντας, επέρχονται πρωτοδίκως. Ποτέ στον Άρειο Πάγο! Ο Νικολάου ήθελε πάση θυσία να καταδικάσει τον Βραχιολίδη και επειδή δεν το κατάφερε, έσυρε τον Βραχιολίδη στον Άρειο Πάγο! Τον ξεζούμισε οικονομικά αλλά η αθώωση του δημοσιογράφου-εκδότη ήταν γενναία!

2. Η δίκη Ξύδη: Πρωτοδίκως ο Βραχιολίδης δικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση. Στο Εφετείο όμως, η δίκη διεξήχθη σε 2 συνεδριάσεις. Η πρώτη  διεκόπη λόγω ωραρίου και διεξήχθη μετά από 8 περίπου ημέρες. Ο Βραχιολίδης έδωσε τον αγώνα του να αθωωθεί και ο Ξύδης μαζί με τον πασίγνωστο δικηγόρο και πρώην βουλευτή Ανδρεουλάκο, έδωσαν τον αγώνα τους να καταδικάσουν τον εκδότη του "Παρατηρητή". Μάλιστα ο Ανδρεουλάκος, σε κάποια στιγμή της αγόρευσής του έχασε τον έλεγχό του, διότι προηγουμένως είχε ακούσει την αθωωτική πρόταση του Εισαγγελέα. 

Η αλητεία των κουκουλοφόρων του διαδικτύου, ψευδόμενη μιλάει ότι ο Βραχιολίδης τα είχε ήδη βρει με τον Ξύδη και μάλιστα είχαν συνφάγει σε γνωστή ταβέρνα του Χολαργού. (!!!) 

Περιμένετε και θα γελάσουμε με αυτή την λεπτομέρεια. Σας είπαμε: θα τους βγάλουμε την κουκούλα με όσα λένε. Οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου έχουν χάσει παντελώς τον έλεγχο και παραμιλάνε. Αποκαλύπτονται μόνοι τους!!!
Διαβάστε σε λίγο λεπτομέρειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου