Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο Δήμος επιβραβεύει έμπρακτα τις επιτυχίες του Κ.Ο.Χ. και του Α.Σ.Π.


Ο Δήμαρχος Βασίλης Ξύδης, και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Παπάγου και Χολαργού συγχαίρουν δημόσια τους αθλητές, τους προπονητές και τις διοικήσεις του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού (Κ.Ο.Χ.) και του Αθλητικού Συλλόγου Παπάγου (Α.Σ.Π.) για την επάξια άνοδο στη Β΄ και Γ΄ Εθνική Κατηγορία αντίστοιχα των ομάδων καλαθοσφαίρισης των δύο προαναφερθέντων συλλόγων.
Είναι φανερό ότι αυτές οι επιτυχίες είναι το επιστέγασμα μιας σκληρής πορείας και προσπάθειας που καταβλήθηκε από τους αθλητές, τους προπονητές και τους διοικητικούς παράγοντες του Κ.Ο.Χ. και του Α.Σ.Π. Αυτή η πορεία και προσπάθεια τιμά τους ίδιους, αναγνωρίζεται από τη Δημοτική Αρχή και κάνει περήφανους όλους τους συμπολίτες μας.
Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή, οι οποίοι συμπαρίστανται πάντα στους συλλόγους και σωματεία της πόλης μας και τιμούν το έργο που προσφέρουν στην κοινωνία μας, σε ένδειξη αυτής της αναγνώρισης, αποφάσισαν την οικονομική ενίσχυση του Κ.Ο.Χ. και του Α.Σ.Π. με τα ποσά των 3.000,00 € και 2.000,00 € αντίστοιχα. Αυτή η επιχορήγηση εγκρίθηκε και από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Είμαστε βέβαιοι ότι και οι άλλοι αθλητικοί σύλλογοι και σωματεία της πόλης μας θα έχουν ανάλογες επιτυχίες και θα μας κάνουν και αυτοί υπερήφανους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς



Βασίλης Μ. Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Υποναύαρχος Π.Ν. εα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου