Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ ΑΛΛΗ 15ΧΡΟΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ! ΣΑΜΑΡΑ, ΙΔΟΥ TO ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ!

KREMASMENI
ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!
Απαγχονισμένη βρέθηκε αργά χθες το βράδυ στο σπίτι της στην Έξω Αγυιά Πάτρας 15χρονη κορίτσι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας πρόκειται για αυτοκτονία και όχι για εγκληματική ενέργεια.
Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή μέσα στη μπανιέρα και σύμφωνα με το thebest.gr, ήταν μόνη στο σπίτι. Το γεγονός συγκλονίζει και έρχεται ως συνέχεια της προ ημερών αυτκτονίας 14χρονου κοριτσιού στην Κηφισιά!
Δυστυχώς, αυτό είναι το μέλλον που μας προσφέρουν οι πολιτικοί ταγοί. Μέλλον σκοτεινό και μαύρο για την νεολαία μας. Οικογένειες που βιώνουν την εξαθλίωση και τις εσωτερικές εντάσεις λόγω της οικονομικής κρίσης, οδηγούνται σε αδιέξοδα πολλαπλά με ενδοοικογενειακές εκρήξεις. Το χάς στην οικογένεια οφείλεται στους δανειστές και στην κρίση που επέβαλαν στην χώρα μας. Ο στόχος τους είναι ο κατακερματισμός της κοινωνίας, ο θάνατος των Ελλήνων ο διχασμός ακόμη και ο εμφύλιος πόλεμος.
Και οι δικοί μας πολιτικοί ταγοί, με πρώτο τον Σαμαρά λένε ότι ο λαός είναι αποφασισμένος να ματώσει για να παραμείνει στο ευρώ!
Ιδού το αίμα που ζητούσες Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου