Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!


kammenos


Κύριε Τσίπρα, θα απορρίψετε την γενναία πρόταση Καμμένου και θα επιτρέψετε να περάσουν τα μέτρα-κόλαφος για τον λαό και την χώρα;
Αυτό που φωνάζουμε εδώ και καιρό ως κίνηση πατριωτισμού την οποία οφείλουν να κάνουν τα κόμματα για να σώσουν την χώρα και τον λαό από τα απάνθρωπα μέτρα των 13,5 δις ευρώ που επιδιώκει να περάσει η κυβέρνηση Σαμαρά, το έκανε ο Πάνος Καμμένος. 
Με δήλωση-πρόσκληση «βόμβα» προς τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, τον καλεί να μπλοκάρει τα μέτρα προκαλώντας εκλογές μέσω ομαδικής παραίτησης βουλευτών.
«Εμείς καταρχήν δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή, αλλά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
«Με τους 20 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τους αναπληρωματικούς τους, καλώ τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει και αυτός στις παραιτήσεις των βουλευτών και των αναπληρωματικών τους στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, για να προκληθούν έτσι πρόωρες εκλογές», συνέχισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Αυτό είναι επίδειξη πατριωτισμού και ο Α. Τσίπρας έχει υποχρέωση να ανταποκριθεί άμεσα.Σε διαφορετική περίπτωση θα φανεί ότι δεν νοιάζεται για το καλό του λαού αλλά για το όποιο, πρόσκαιρο πολιτικό κέρδος του.
makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑΝΤΙ-ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή