Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Ρέππα 9 - 15669 - Παπάγου
Τηλ.210- 6537146
6945-803334
 

          "Στις 6 και 7 Οκτωβρίου επισκεφθήκαμε τη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα, που τούτη ειδικά την περίοδο είναι τόσο όμορφη, λόγω και  των ιδιαίτερα ευνοϊκών συνθηκών καιρού που επικρατούσαν. Ήταν μια επίσκεψη που το Διοικητικό Συμβούλιο προετοίμασε με πολύ μεράκι και με μοναδικό σκοπό να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένα τα μέλη και  οι φίλοι μας.

         Μείναμε στο όμορφο Νεοχώρι, έχοντας μπροστά μας την απόλυτη αμφιθεατρική εικόνα της λίμνης και με αυτό βάση κάναμε την περιήγησή της, επισκεφθήκαμε το φράγμα Ταυρωπού-όραμα του Στρατηγού και Πρωθυπουργού Νικολάου Πλαστήρα-πήγαμε στην Ιερά Μονή Παναγίας Κορώνας και αφού είδαμε από κοντά την προστατευόμενη ζώνη θηραμάτων, καταλήξαμε το μεσημέρι της Κυριακής στην όμορφη παραλία του Βόλου.  
        Θέλουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε θερμά  όσους πέρασαν μαζί μας το όμορφο αυτό Σαββατοκύριακο και να τους πούμε ότι χαρήκαμε αφάνταστα, που έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, όπως οι ίδιοι δήλωσαν. Υποσχόμαστε στο μέλλον ακόμη καλύτερες επισκέψεις. Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την επίσκεψη.         

                                                                            Παπάγου, 20 Οκτωβρίου 2012

                     Ο                                                                           Η
  Πρόεδρος                                                     Γενική Γραμματέας

Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας                                  Μαίρη Επιτηδείου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου