Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HOT DOC!


hot-dog

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!
Το νέο τεύχος του περιοδικού HOT DOC, του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, δίνει στη δημοσιότητα λίστα, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η περίφημη "λίστα Λαγκάρντ". Σε αυτήν αναφέρονται ονόματα γνωστών οικογενειών εφοπλιστών, καθώς και τα ονόματα...

 "Νίκος Παπανδρέου", "Γιώργος Τράγκας", "οικογένεια Χατζηϊωάννου", το επώνυμο "Λαλαούνης" το επώνυμο "Λάμψιας", "Καίσαρης", "Καρακίτσος" της "Καρακίτσος Security", "Πελέκη",  "Σοφοκλής Πρινιωτάκης", "Σιγάλας" "Π. Τσάκος" (εφοπλιστής),  όλη η οικογένεια "Μπόμπολα", "Νίνα Ποταμιάνου", "Κων/νος Κωνσταντινίδης" (Medixin,Δερματολόγος), "Δημήτρης Κοπελούζος", "Νίκος Τσάκος", "Λαυρέντης Λαυρεντιάδης" (ο γνωστός από την PROTON BANK), "Βιλδιρίδης" (κοσμήματα), "Σπύρος Μεταξάς", "Γιάννης Φιλίππου", "Βερναρδάκης", "Νίκος Γουλανδρής", "Γιάννης Τράγκας" (γιος του Γιώργου), Δημήτρης Τζιώτης (παλαιότερα είχε διεκδικήσει την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ), "Καπράλος" (Χρηματιστήριο). 
Στην θέση 1263 προβάλλει το όνομα του Αντώνη Σαμαρά! Προφανώς πρόκειται για συνωνυμία και συνεπωνυμία, διότι ακριβώς από δίπλα αναφέρει civil engineer,δηλαδή πολιτικός μηχανικός!  
Αξίζει να αναφερθεί ότι στην περίφημη λίστα υπάρχουν πολλές γυναίκες με την ένδειξη "housewife", δηλαδή σύζυγος! 
Η "λίστα Λαγκάρντ" που δημοσιεύει το περιοδικό HOT DOC  ισχυρίζεται ότι είναι η αυθεντική. Επειδή όμως σε αυτή δεν αναφέρονται ποσά, η ιστοσελίδα μας διατηρεί τις επιφυλάξεις της και κρατάει αποστάσεις. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι για την ενημέρωση των αναγνωστών, την θέσουμε υπόψιν σας.

Σε λίγο θα υπάρχει περισσότερη ενημέρωση.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου