Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ (VIDEO):ΕΑΝ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ

ΕΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΓΚΑ, ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ SECURITY. ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ
Οι πρώτες αντιδράσεις για την μερική και όχι ολική αφαίρεση αστυνομικής φρουράς από τους μεγαλοδημοσιογράφους ήρθε από τον κ.Γιώργο Τράγκα.
Ο αντιμνημονιακός δημοσιογράφος έθεσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, υπεύθυνο για ότι του συμβεί.
Δεν μας είπε μόνον ο κ.Τράγκας πόσους αστυνομικούς είχε και πόσοι του έμειναν να τον φυλάνε(και από ποιον άραγε να κινδυνεύει);
Το makeleio.gr θεωρεί την κίνηση Δένδια, για την αφαίρεση αστυνομικών από εισοδηματικά εύπορους Έλληνες πολίτες , προς τη σωστή κατεύθυνση. Και παρά το γεγονός ότι του έχουμε ασκήσει έντονη κριτική, διαφαίνεται ότι όντως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις εφαρμόζεται ο νόμος. Σε συγκεκριμένες. Γιατί σε άλλες, καλύτερα να μην το συζητήσουμε.
Τώρα για την ηθική ευθύνη οποιουδήποτε απέναντι σε διάφορα συμβάντα έχουμε να πούμε ότι το κράτος και ο Έλληνας πολίτης δεν δύναται να πληρώνει τις φρουρές και τις σκοπιές οποιουδήποτε.
Η έρευνα μας για τις αστυνομικές σωματοφυλακές συνεχίζεται και όπως καταλάβατε εμείς δεν κάνουμε πίσω σε οποιοδήποτε όνομα. Ήδη στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 της Δευτέρας ακούστηκαν πολλά. Δεν χαμπαριάζουμε από ονόματα και θα πρέπει να το έχετε καταλάβει. Αυτα για τους πιο δύσπιστους.
MAKELEIO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου