Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΪΚΟ!


Ο Μπάμπης Στάϊκος μετά από ομολογουμένως μεγάλο διάστημα και συνεχείς αναβολές, για τις οποίες όπως φαίνεται δεν ευθυνόταν ο ίδιος, πρόσφερε πριν από 3-4 ημέρες τα δωρεάν εισιτήρια στο ΚΑΠΗ Χολαργού, για το ταξίδι στο Παρίσι. Για λογαριασμό της δημοτικής Αρχής παρέλαβαν τα εισιτήρια οι κ.κ. Ίσκος και Μπουφούνου. Παντελής όμως ήταν η απουσία των 100 τυχερών μελών του ΚΑΠΗ που κέρδισαν τo  δώρο Στάϊκου. Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του ΚΑΠΗ όφειλε να ειδοποιήσει τα μέλη για να παραυρεθούν σε μια σεμνή-υποτυπώδη τελετή για την παραλαβή των εισιτηρίων, κανένα μα κανένα μέλος των ΚΑΠΗ, δεν εμφανίστηκε. 
Πληροφορηθήκαμε ότι η διοπίκηση του ΚΑΠΗ, για να επανορθώσει το λάθος της, δεσμεύτηκε ότι θα έκανε εύφημο μνεία στην προσφορά του κ. Στάϊκου κατά την εορταστική για την 28η Οκτωβρίου, εκδήλωση του ΚΑΠΗ στο Αμφιθέατρο Χολαργού. Η γιορτή έγινε αλλά και πάλι κανείς από την Διοίκηση του ΚΑΠΗ δεν φιλοτιμήθηκε να πει δημοσίως δυο ευχαριστήρια λόγια προς τον κ. Στάϊκο. 
Κρίμα και ντροπή, θα λέγαμε. Μπορεί κι εμείς από την εφημερίδα αυτή να επικρίναμε τον κ. Στάϊκο για την καθυστέρηση παραλαβής των εισιτηρίων, μπορεί να στηλιτεύσαμε ως ασυνέπεια το γεγονός, όμως ο άνθρωπος απέδειξε ότι δεν έμεινε σε υποσχέσεις αλλά υλοποίησε τις δεσμεύσεις του. Είναι ντροπή λοιπόν να μην του λένε δημόσια ευχαριστώ οι αρμόδιοι του ΚΑΠΗ

Ο κ. Στάϊκος, επαναλαμβάνουμε, ότι δεν χρώσταγε σε κανέναν, ανεξόφλητο γραμμάτιο. Πρόσφερε από την τσέπη του 100 δωρεάν εισιτήρια με όλα τα έξοδα διαμονής για 3 ημέρες στο Παρίσι. Ένα "ευχαριστώ" δεν θα του πείτε ρε παιδιά; Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε σας λεει κάτι για το τι οφείλατε να κάνετε; 

7 σχόλια:

  1. Πρώτον, ο Στάικος καλά να πάθει, γιατί επιτρέπει να τον πιάνει κορόιδο η κάθε Μπουφούνου.
    Δεύτερον, δωρεάν ταξίδια στο Παρίσι ή στο Μπουένος Άιρες, δεν σε βγάζουν ποτέ Δήμαρχο.
    Τρίτον, η Μπουφούνου και η κάθε Μπουφούνου, φανατική ψηφοφόρος Νικολάου μέχρι το 2006 (και όχι μόνο αυτή φυσικά...), λογικό είναι να παίζει το χαζοπαιχνιδάκι του κυρ Βασίλη.

    Αλήθεια, μ' εκείνη την πεζογέφυρα στη 17ης Νοεμβρίου, υπάρχει κάνα νέο κυρ... Χρήστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τα μέλη του ΚΑΠΗ τι έπρεπε να κάνουν; Να πάνε να στηθούν σαν λιγούρια στην ουρά για να πάρουν τα εισιτήρια, προσκυνόντας τον ευεργέτη τους; Ποιος στα στέλνει αυτά κύριε Βραχιολίδη για να τα ανεβάσεις; Η ελεημοσύνη όταν δίδεται δεν πρέπει να γίνεται ούτε για τις ψήφους, ούτε για το ευχαριστώ. Τόσο χαμηλά έχει πέσει το επίπεδο των κατοίκων της περιοχής; Να θεωρείται ότι για ένα 500άρικο που κοστίζει το ταξίδι για το κάθε μέλος, πρέπει να κάνουν υποκύψεις; Μωρέ μπράβο... Όποιος έχει ακόμη αξιοπρέπεια κανονικά πρέπει να επιστρέψει το εισιτήριό του, διότι εδώ φαίνεται ότι όλα έγιναν για το "ευχαριστώ". Ευτυχώς, δεν γίναμε ακόμη Χαϊδάρι. Σοβαρευτείτε, κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μπουφούνου καλό είναι κάποια στιγμή να μας πει πόσα είχε πάρει ο άντρας της από το Νικολάου και για ποιο λόγο τα χρειαζόταν. Μετά να μας εξηγήσει και γιατί πήγε στον Ξύδη, ώστε να αντιληφθούν όλοι πώς λειτουργεί το "ευχαριστώ" στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σταίκος καλά να πάθει. Ο άνθρωπος είναι άξιος της μοίρας του. Έκανε έναν κουβά έργα στον Παπάγο επί Ξύδη, διότι ο Δήμαρχος ήταν ανίκανος να φτιάξει οτιδήποτε και φυσικά ο συγκεκριμένος Δήμος δεν είχε φράγκο για έργα. Σήμερα, ο Ξύδης του φέρεται με το χειρότερο τρόπο, όπως αποδεικνύεται τόσο από την ιστορία με την πεζογέφυρα, όσο και από τη συμπεριφορά σχετικά με το ταξίδι στο Παρίσι. Και τι έκανε ο Στάικος για όλα αυτά; Του είπε ο Ξύδης να δωρήσει ηλεκτρικές συσκευές για το Νηπιαγωγείου του Παπάγου και αυτός ΤΟ ΕΚΑΝΕ! Ένας Δήμος με Προϋπολογισμό 35 εκατομμύρια €, ξεφτιλίζεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο για 2 χιλιάρικα. Άνθρωποι με εισοδήματα άνω των 40.000€ το χρόνο, διασύρονται για να πάνε στο... Παρίσι! Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σταικος θα σας φτιαξει πεζογεφυρες, θα φερει θαλασσα και θα πειτε τον δεσποτη παναγιωτη.
    Αληθεια ο αλλος που ειναι; εχει αγορασει μια βιλαρα στη κερατεα και πολιτευεται στον χολαργο;
    Μονο η καλιοτζη θα ενωσει τον κοσμο. Αφθαρτη και ορεξατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
    Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ο ΚΕΧΡΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή