Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ '40 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


papoulias2

Τέτοια ''καραγκιοζιλίκια'' ούτε επί χούντας-επταετίας γίνονταν.
Γιατί δεν βάζουν τον υπέργηρο κ. ''Πρόεδρο'', μαζί με τους... ''επίσημους'', σε ένα σιδερένιο... κλουβί γιά την ''προστασία'' τους, αφού ''φοβούνται'' την... ''αγάπη'' του λαού; Καλύτερα να πάει κόσμος και ας μην πάνε, ο γερο''θεσμός'' και οι ''επίσημοι''. Ας δεχτούν τον χαιρετισμό των παρελαυνόντων, οι άξιοι αγνοί πολεμιστές του έπους του '40. Γιά παράδειγμα, την θέση του ''Πρόεδρου'' ας καταλάβει στην εξέδρα των ''επισήμων'' ο Θεσσαλονικιός, Νικόλαος Τασιάκος, ο τελευταίος επιζών ενός θρύλου του Δεύτερου Παγκόσμιου Πόλεμου, του υποβρύχιου ''Παπανικολής''.
''Για την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που θα γίνει την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά στα χρονικά των παρελάσεων, θα ακολουθηθεί το μοντέλο αστυνόμευσης που εφαρμόστηκε για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα. Θα δημιουργηθεί μια μεγάλης έκτασης «νεκρή ζώνη» όπου οι επίσημοι θα είναι αποκλεισμένοι από τον κόσμο, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν από μεγάλη απόσταση''.
Ακόμα και...συνοριοφύλακες θα χρησιμοποιηθούν γιά να ''προστατεύσουν'' τους λαομίσητους πολιτικούς, από την ''αγάπη'' του κόσμου, στις παρελάσεις, με απόφαση του υπουργείου ΠροΠο.
Σημ.: Ναι, να σεβόμαστε τους ''θεσμούς'', αλλά τι γίνεται όταν οι ''θεσμοί'' δεν σέβονται τον λαό και κάνουν κουρελόχαρτο το Σύνταγμα, εξυπηρετώντας συμφέροντα που καταστρέφουν-εξαθλιώνουν λαό και χώρα;
Και αφού τον ''σιχτιρίζουν'' τον ολίγιστο ''Πρόεδρο'', γιατί δεν κάθεται στο ''γηροκομείο'' του γιά να μην προκαλεί;
Mην ξεχνάμε, μιά και μιλάμε για Θεσσαλονίκη-Μακεδονία, ότι ο κ. ''Πρόεδρος'' είχε υπογράψει στον ΟΗΕ, ως υπουργός Εξωτερικών (Σεπτ. 1995), την κατάπτυστη συμφωνία περί FYROM.
kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου