Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

4 ΑΤΟΜΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ!



Στο αυτοκίνητο που έτρχε σαν τρελό και έκοψε το νήμα της ζωής του Τάσου Αυργουρόπουλου, επέβαιναν 4 άτομα. Ο οδηγός, μια νεαρή κοπέλα (συνοδηγός) και άλλοι δύο νεαροί που ήταν στο πίσω κάθισμα. Τους είδαν (όπως μας είπαν) άλλα νεαρά άτομα που ξεκουράζονταν στα παγκάκια της πλατείας Κύπρου. 
Συνεπώς, oι μαρτυρίες χρειάζονται απλή επιβεβαίωση στην Αστυνομία ή την τροχαία Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να ολοκληρωθεί σωστά η προανάκριση του τραγικού δυστυχήματος, που έγινε προχθές Κυριακή στην οδό 17 Νοεμβρίου.
Η νεαρή συνοδηγός σοκαρίστηκε τόσο πολύ από το τροχαίο ώστε βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε στην πλατεία να καθίσει σε ένα παγκάκι. 
Μετά όμως τι έγινε; 

Όπως μας είπε ο θείος του άτυχου Τάσου, Θανάσης Αυγουρόπουλος, δεν επιβαβαιώνεται από την προανάκρισση ότι υπήρχαν άλλα άτομα στο αυτοκίνητο που σκότωσε τον Τάσο! 
Ξαναδημοσιεύουμε τις μαρτυρίες που φτάνουν στο blog μας: στο αυτοκίνητο υπήρχαν άλλα τρία άτομα εκτός από τον οδηγό. Εάν το'σκασαν, διπέπραξαν το αδίκημα της εγκατάλειψης θύματος. 
Καλούνται και πάλι, όσοι βρέθηκαν στο τραγικό περιστατικό να καταθέσουν τις μαρτυρίες τους. Πρέπει να λάμψει η αλήθεια. Μην λουφάζουν. 
Οι πιτσιρικάδες που το έσκασαν, προφανώς από φόβο μην μπλέξουν, πρέπει να βρεθούν και να φωτίσουν με τις καταθέσεις τους τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα. 

Αυτό που διαπιστώνεται πάντως είναι ότι πιτσιρικάδες οδηγοί, 20-29 χρονών είναι κίνδυνος-θάνατος στους δρόμους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου