Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ (ΒΙΝΤΕΟ)




mark


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΕ - ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ...
Δυστυχώς δεν είναι σκηνή από ταινία, αλλά ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει στις ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο απόσπασμα που θα δείτε από το τρίτο λεπτό του βίντεο και μετά και προκαλεί πραγματικά εμετό, είναι τραβηγμένο σε εργαστήριο στις ΗΠΑ όπου γίνεται εμφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπινο χέρι!
Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδύκτιο και έχει προβληθεί από το κανάλι SignofThyComing και ο αυθεντικός του τίτλος είναι «Mark of the Beast», δηλαδή «Το σημάδι του αντίχριστου».
Το χειρότερο δε είναι ότι όταν ολοκληρώνεται αυτή η αηδιαστική διαδικασία, τα ... πρόβατα χαίρονται και ζητωκραυγάζουν! Δυστυχώς εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια στην Αποκάλυψη του Ιωάννη έχει ήδη αναφερθεί αυτό που πρόκειται να έρθει και στην Ελλάδα!
"...καί ποιεί πάντας τούς μικρούς καί τούς μεγάλους, καί τούς πλουσίους καί τούς πτωχούς, καί τούς ελευθέρους καί τούς δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί τής χειρός αυτών τής δεξιάς ή, επί τών μετώπων αυτών... καί ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι, εί μή ό έχων τό χάραγμα, τό όνομα τού θηρίου ή, τόν αριθμόν τού ονόματος αυτού... καί ό αριθμός αυτού χξστ΄" (666) (Αποκάλ.κεφ.ΙΓ)
Γιατί έτσι μας θέλουν! Πιόνια στην σκακιέρα τους και εμείς απλά σαν πρόβατα... ακολουθούμε! Αίσχος! ΞΥΠΝΗΣΤΕ‼‼‼
makeleio.gr
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου