Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

"ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ" Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ


O 23χρονος οδηγός X.K. (κάτοικος Καισαριανής), που έκοψε με τον πιο βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής του Τάσου Αυγουρόπουλου, δημοτικού υπαλλήλου Παπάγου-Χολαργού, ήταν σαν να διέπραττε δολοφονία. Σημειώνεται ότι ο ίδιος κατηγορείται ότι προκάλεσε θάνατο, από βαριά αμέλεια. Είτε ήταν μεθυσμένος είτε όχι, το γεγονός ότι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα (πλέον των 80 χλμ) λες και εκινείτο σε εθνική οδό, ήταν από μόνο του εγκληματικό! Οδηγούσε σαν τρελός,  σε ένα πολύ στενό δρόμο (οδός Ψαρρών) όπου δεξιά και αριστερά υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα! 
Διέσχισε την 17 Νοέμβρη, χωρίς να ελαττώσει ταχύτητα καθόλου! Με τέτοια εγκληματική οδήγηση ήταν βέβαιο ότι θα σκότωνε οποιονδήποτε οδηγό μηχανής εμφανιζόταν μπροστά του. 

Ο άτυχος Τάσος Αυγουρόπουλος, σκοτώθηκε επιτόπου. Το αυτοκίνητο του Χ.Κ. κυριολεκτικά τον έκοψε στην μέση. Τον τίναξε μακρυά και -μάλλον- ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος, έσκασε με το κεφάλι σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων! 

ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Χ.Κ.;
Μας μεταφέρουν πληροφορία ότι ο οδηγός που σκότωσε τον Τάσο Αυγουρόπουλο, δεν ήταν μόνος του αλλά μέσα στο αυτοκίνητό του υπήρχαν άλλα τρία άτομα τα οποία μόλις σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα, άνοιξαν τις πόρτες και το έσκασαν, γεγονός που συνιστά εγκατάλειψη θύματος! Επειδή κάτι τέτοιο δεν διασταυρώθηκε, αλλά η πληροφορία αυτή μεταφέρθηκε και στους συγγενείς του Τάσου Αυγουρόπουλου, όποιος γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει μαζί μας ή με την τροχαία Αγίας Παρασκευής που έχει επιληφθεί του περιστατικού. 
Η κηδεία του Τάσου Αυγοπυρόπουλου θα γίνει αύριο Τρίτη από την Παναγία Φανερωμένη Χολαργού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου