Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ!

Σπαρακτική η οδύνη της γυναίκας του Τάσου Αυγουρόπουλου. Σου'σκιζε την καρδιά! Η πιο τραγική φιγούρα στην κηδεία του αδικοχαμένου Χολαργιώτη, ήταν αυτή η γυναίκα, που χάνοντας τον άνδρα της, μένει πίσω μόνη μ' ένα 7χρονο παιδί!
Από τη μια στιγμή στην άλλη η γυναίκα της κορυφαίας τραγωδίας των ημερών για τον Χολαργό, αναλαμβάνει να σηκώσει σταυρό του μαρτυρίου σ' έναν Γολγοθά που μοιάζει δίχως τέλος. Στη ζωή της από 'δω και στο εξής, ο άνθρωπος αυτός  είναι υποχρεωμένος να είναι και μάνα και πατέρας! Να δίνει κουράγιο, ελπίδα στα παιδιά της και η ίδια να αντλεί κουράγιο μόνον από τις ψυχικές της δυνάμεις και τον Θεό. 
Στην κηδεία του Τάσου Αυγουρόπουλου, ήσαν όλοι: Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, με τους εργαζόμενους, με τους δημοτικούς συμβούλους, τον νυν Δήμαρχο κ. Ξύδη και τους προηγούμενους, Νικολάου-Σκούρτη.  
Τα λόγια παρηγορίας προς τους συγγενείς και φίλους πολλά και οι υποσχέσεις από τον Δήμο, για στήριξη της χαροκαμένης γυναίκας, επίσης πολλές. 
Ο πόνος άφατος. Τα πρόσωπα βουβά, τα δάκρυα για την απώλεια του Τάσου γέμισαν τα πρόσωπα των περισσότερων. 

Η εφημερίδα μας για μια ακόμη φορά εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τη σύζυγο του Τάσου Αυγουρόπουλου, ελπίζοντας ο Θεός να της δίνει κουράγιο και να της απαλύνει τον πόνο με την γλυκιά παρηγορία των παιδιών της! 
Ο τελευταίος μήνας ήταν κυριολεκτικά μαύρος για τον Χολαργό και τους εργαζόμενους στον Δήμο. Έχασε δυο δικά του παιδιά, τον Φώτη Κοντομήτρου και τον Τάσο Αυγουρόπουλο. Ο χάρος τους φύλαγε καρτέρι λίγα μέτρα από την δουλειά τους, το εργοτάξιο του Δήμου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου