Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΕΤΟΣ Η ΤΣΙΡΛΙΑΡΗΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ; ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ "ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ" ΣΤΟΝ REAL FM!


Και καίριο σχόλιο-επιστολή ενός αυθεντικού ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ.
 Αναρχικοί, ως γνωστόν εισέβαλε στον Real fm, προχθές στον Real fm και απαίτησαν να παίξει στον αέρα του Real fm ένα cd διάρκειας 18 λεπτών, όπως και έγινε από την..αθλητική εκπομπή του Γεωργίου!... Διαφορετικά, όπως απείλησαν οι εισβολείς... θα τα έκαναν λίμπα στο σταθμό!
Το θέμα πέρασε στο ντούκου πλην της αναφοράς της είδησης..
Την ίδια ημέρα ανάλογη φασιστική ενέργεια έγινε και στη Θεσσαλονίκη στην ΕΡΤ3.
"Η Διοίκηση της ΕΡΤ3, μετά την αυθαίρετη είσοδο ομάδας ατόμων στο κτίριο της Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ3 και την ανεπίτρεπτη παρεμπόδιση της ροής προγράμματος του 102fm, καταδικάζει παρόμοια φαινόμενα, υπερασπιζόμενη τις αρχές της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τις οποίες επανειλημμένα η ΕΡΤ3 έχει αποδείξει ότι σέβεται".
Μια ανακοίνωση λαπάς μεν, αλλά εκεί στην ΕΡΤ3, φαίνεται ότι δεν υπήρξε υποβολή μηνύματος προς μετάδοση... Κάτι είναι κι αυτό..
Θέμα όμως υπάρχει για τον Χατζηνικολάου και τον σταθμό του.. Είναι δυνατόν ο όποιος άνθρωπος και δη δημοσιογράφος, να δέχεται τέτοιες εκβιαστικές απειλές; " ΄Η κάνεις αυτό", λέει ο εισβολέας,"ή σε πηδάω."
Ο κ. Χαζηνικολάου, δέχθηκε, κάποια τσογλάνια αναρχοαριστερά, να ..."πηδήξουν" τον ίδιο και το σταθμό του και να υποταχθεί ξεβράκωτος, στις άθλιες βουλήσεις τους.!!
Θα πρέπει να διευκρινισθεί, για όσους μπερδεύουν τα πράγματα, ότι άλλο είναι οι αναρχοαριστερός κι άλλο ο γνήσιος αναρχικός. Ο κανονικός αναρχικός είναι ανθρωπιστής, σέβεται τον διπλανό του και ποτέ δεν διανοείται να τον βλάψει.. Οι εκβιασμοί και οι απειλές είναι μακράν της φιλοσοφίας του.
Το αντίθετο, είναι οι λεγόμενοι αναρχοκομμουνιστές. Την αναρχία την επιστρατεύουν για να θολώνουν τα νερά για τους κουκουλοφόρους βανδαλισμούς τους, τόσο εξυπηρετικοί άλλωστε σε κόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ κ.α.
΄Ετσι συνάμα δυσφημίζουν και την ουτοπιστική μεν, αλλά αγαθή, ιδεολογία του αναρχισμού, ο οποίος δεν είναι οργανωμένος, δεν έχει ομάδες κρούσης και τα μέλη του κινούνται σε φιλολογικά πλαίσια..Σαν παιδιά του Κατηχητικού! Επίσης να μη διαφεύγει τις προσοχής , ότι οι αναρχικοί δεν πιστεύουν στα κόμματα, διότι αυτά είναι ουσία "αρχή" εξουσία, πράγμα κάθετα αντίθετο προς τα θεμελιώδη της φιλοσοφίας τους.!!!
Είναι χαρακτηριστικό όμως ότι οι παρουσιαζόμενοι εδώ ως "αναρχικοί-αντιεξουσιαστές", είναι σχεδόν όλοι αριστερό-κομμουνιστικών πεποιθήσεων ανήκουν σε κόμματα , δρουν ως παρακοματικές οργανώσεις και υποθάλπονται από συγκεκριμένους πολιτικούς οργανισμούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χτυπητό παράδειγμα που δεν τολμάει να καταδικάσει τις βαναυσότητες των αναρχοαριστερών αυτών και λέει φαιδρά μισόλογα. Να αποτάξει κι απαρνηθεί τα δικά του τέκνα; Κι είναι άξιον απορίας που επί πολλά χρόνια, οι λοιπές πολιτικές δυνάμεις που γνωρίζουν αυτές τις αλήθειες, δεν έκαναν κάτι για να διαφωτίσουν το λαό. Άφήνουν τα πράγματα μέσα σε μια θολούρα που τους βολεύει. Βολεύει ακόμη και την αστυνομία...που σταθερά με τις ανακοινώσεις της λέγει ότι... για τις καταστροφές, βανδαλισμούς, ευθύνονται οι αναρχικοί -και τώρα ..το νέο φρούτο: αντιεξουσιατές! (το "αναρχικός" τους πέφτει λίγο. Αρχή=εξουσία).
Στις τάξεις (μικρές αθώες ομαδούλες είναι) υπάρχουν μόνον άτομα ακομμάτιστα..Νέοι φλογεροί, και με οράματα για έναν καλλίτερο κόσμο, χωρίς ο ένας να υποτάσσεται στον άλλον, χωρίς αρχηγούς και σατραπίσκους, τμηματάρχες και λοχίες...Ουτοπιστικό; Πάρτε το κι έτσι. Γιατί ο κόσμος που ονειρεύονται οι αληθινοί αναρχικοί κι όχι αυτά τα μπασταρδάκια της αριστεράς, που χαϊδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολύ μακρινός, απόμακρος στόχος και μάλλον όνειρο άπιαστο με τις δομές των σημερινών κοινωνιών, όπου οι ΑΡΧΕΣ είναι σαν την Λερναία Υδρα.
Η περίπτωση όμως του κ. Νίκου Χατζηνικολάου, πρέπει να προβληματίσει. Η άτακτος υποχώρησή του προς ατάκτους εισβολείς στον καλό σταθμό του, που επέβαλαν τη βούλησή τους, πρέπει να προβληματίσει. Ο ελυθερόφρων, ο δημοσιογράφος δεν υποκύπτει προς καμιά απειλή.
Θα μπορούσε με τον λόγο του να πει στους εισβολείς αναρχοκομμουνιστές τούτο το απλό:
--Μάγκες φύγετε από μπροστά μου τώρα, όπως ήρθατε. Αφήστε τη δισκέτα σας και πάτε στο καλό. Γνωρίζετε ότι ο σταθμός μας ,ως πλουραλιστικός, αφήνει όλες τις απόψεις και ιδέες να κυκλοφορούν. Λοιπόν φύγετε και θα παίξουμε αύριο ή μεθαύριο το CD σας.
Και δεν το έπραξε. Προτίμησε , κάτω από τις απειλές να σκύψει κεφάλι στα τσογλάνια, που φαίνεται να το έπαιζαν κι άγριοι. Απέφυγε το μαγαζί του να γίνει λαμπόγυαλο. Καλή, πρακτική η επιδειχθείσα ..σύνεση, αλλά κακό παράδειγμα για τα επερχόμενα. Έχει δημιουργηθεί ήδη ένα κακό προηγούμενο κι έτσι ο καθένας μπορεί τώρα να μπαίνει στα κανάλια και με μια κροτίδα να απαιτεί τη μετάδοση της όποιας ανοησίας κουβαλάει στην κούτρα του!  Σύνεση ή τσίρλισμα;
Η επιστολή ενός αυθεντικού ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ
"ΖΩΟΔΟΧΟΣ"
Είναι το παρατσούκλι που μου είχαν απονείμει οι Αναρχικοί των Εξαρχείων της εποχής 1980 και για το λόγο ότι κατοικούσα επί της Ζωοδόχου Πηγής και για τους λόγους που εξέπεμπα στις αναρχικές μας παρέες. Ορισμένως με εξελάμβαναν ως "αρχηγό",  αλλά επειδή οι γνήσιοι  αναρχικοί δεν πιστεύουν σε αρχηγούς, που είναι το απόσταγμα της ιδεοληψίας τους,  το παρακάμπτω για να μη με πάρουν στο ...ψιλό. Με πέτρες αποκλείεται, διότι οι αναρχικοί μισούν τις συρράξεις και τους στρατούς!
Ενώ, όπως άριστα γνωρίζετε οι αναρχοκομμουνιστές-αντιεξουσιαστές έχουν και παρά έχουν αρχηγούς,ινστρουχτορες ,καθοδηγητές, οι οποίοι ήδη άρχισαν να βγαίνουν από τις κρυψώνες τους.. Θα πρέπει να σημειώσω ακόμη, πως οι αναρχικοί δεν κρύβονται.  Δεν κρύβουν το όνειρό τους. Στα χουντικά και μεταχουντικά χρόνια πολλοί αναρχικοί των Εξαρχείων υπέφεραν από προσαγωγές στα αστυνομικά τμήματα.
΄Ετσι, επειδή υποστήριζαν ότι δεν γουστάρουν πρωθυπουργό, δεν γουστάρουν αστυνομίες.
Τόσο αγαθά, αφελή κι άκακα.. και φυσικά αφήνονταν ελεύθεροι.
Συνεπώς, σταματήστε το διασυρμό του αληθινού, γνήσιου αναρχικού. Δεν ενοχλεί, δεν κάνει φασαρίες. Ζει τη δική του αδιέξοδη ιδεολογική μοναξιά .Μιλάτε για αναρχοαριστερούς, αντιεξουσιαστές. για φασίστες. Ο αναρχικός είναι από άλλη πάστα, γλυκεία μεν ...αλλά ρεαλιστικά στυφή..
ΖΩΟΔΟΧΟΣ
webpressunion.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου