Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

"Ο Δήμος κοντά στη τοπική αγορά τις ημέρες των Εορτών"



              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
 
 Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι δίπλα στην τοπική αγορά και στους καταστηματάρχες της πόλης μας, οργάνωσε μία σειρά εκδηλώσεων την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς στα δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα του Χολαργού, Holargos Center και Τρίλιθον.
            Οι εκδηλώσεις αυτές στέφθηκαν με επιτυχία διότι πλήθος κόσμου προσήλθε στα εμπορικά κέντρα και διασκεδάζοντας οι ίδιοι και τα παιδιά τους, έκαναν τις εορταστικές αγορές τους τονώνοντας την δοκιμαζόμενη τοπική αγορά. Ο Δήμος δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό προκειμένου οι μικροί μας φίλοι να απολαύσουν μία ποικιλία διαδραστικών παιχνιδιών και να δουν από κοντά τους παιδικούς τους ήρωες.
            Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό που τα εμπορικά μας κέντρα πλημμύρισαν από παιδικές φωνές και παιδικά χαμόγελα και γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι.
            Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους που αγκάλιασαν για ακόμη μια φορά την προσπάθεια αυτή όπως επίσης και τους καταστηματάρχες των δύο εμπορικών κέντρων που πάντα είναι κοντά στο Δήμο προκειμένου να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη.


          

            Στα πλαίσια αυτή της αγαστής συνεργασίας Δήμου και καταστηματαρχών και ειδικότερα στην προσπάθεια που καταβάλαμε την περίοδο των εορτών, λάβαμε την παρακάτω επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο του Holargos Center:

Ο Δήμαρχος

Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου