Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ! Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ! ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!

Πρόκειται περί κατάρας! Ο Θανάσης Αυγουρόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού, σήμερα τα ξημερώματα έχασε από τροχαίο τον ανιψιό του Χολαργιώτη Τάσο Αυγουρόπουλο, δημοτικό υπάλληλο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού! 
Ο άτυχος 41χρονος, ο οποίος αφήνει πίσω του  ένα παιδί 7χρονών, πήγαινε να πιάσει δουλειά και συγκεκριμένα στο απορριμματοφόρο του Δήμου. Ανέβαινε με την δίκυκλη μηχανή του την "17 Νοέμβρη", όταν αυτοκίνητο που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα από την οδό Ψαρρών, και χωρίς να "κόψει" ταχύτητα χτύπησε τον Τάσο και τον έσυρε για 80 μέτρα μακρυά, αφήνοντάς τον στον τόπο!
Είναι τραγικό για την οικογένεια Αυγουρόπουλου, η οποία έχει ήδη χάσει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα έναν ακόμη ανιψιό της πριν από αρκετά χρόνια στην Πάτρα, ενώ τραγικός ήταν και ο θάνατος της Γωγού Αυγουροπούλου (επίσης ανιψιάς του Θανάση), δημοτικής υπαλλήλου Χολαργού, η οποία έχασε την ζωή της πριν από μερικά χρόνια, όταν μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση "δακτύλιο στομάχου"!

Ο οδηγός που έκοψε το νήμα της ζωής του Τάσου Αυγουρόπουλου, ήταν μεθυσμένος και ήδη κρατείται στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο. 
Η κηδεία του αδικοχαμένου Τάσου θα γίνει μεθαύριο Τρίτη. 
Σημειώνεται ότι το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει το δήμο Παπάγου-Χολαργού, έρχεται να προστεθεί στον προ ολίγων ημερών αιφνίδιο θάνατο του Φώτη Κοντομήτρου, επίσης εργαζόμενου στα απορριμματοφόρα του Δήμου! 
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια, τους συγγενείς και οικείους της. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου