Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ: ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!

Πριν από λίγα λεπτά, αυτοκίνητο (το οδηγούσε γυναίκα) βγήκε από την οδό Σερίφου στον Χολαργό, χωρίς να σταματήσει στην προειδοποιητική πινακίδα "stop", πέρασε κάθετα την οδό 17 Νοέμρη και συγκρούσθηκε με όχημα που ανέβαινε το δρόμο!!! 
Η σύγκρουση ήταν ισχυρή και το εξερχόμενο από την Σερίφου αυτοκίνητο, πήρε παραμάζωμα το δεύτερο όχημα και παραλίγο να το ...ρίξει μέσα στο κατάστημα ψιλικών που βρίσκεται στη συμβολή των οδών!!! 
Ευτυχώς, πέρα από τις υλικές ζημιές δεν υπήρχαν θύματα!  Η γυναίκα μόνο σοκαρίστηκε και έβαλε τα κλάματα ζητώντας συγγνώμη. 
Φαντασθείτε όμως εάν η οδηγός δεν είχε την...τύχη να συνντηθεί με αυτοκίνητο αλλά με μηχανάκι όπως έγινε με την περίπτωση του άτυχου Τάσου Αυγουρόπουλου την περασμένη Κυριακή. Τότε θα θρηνήσουμε και άλλον νεκρό.
Ο Δήμος πρέπει κάτι να κάνει. Υπάρχουν δρόμοι καρμανιόλα. Η 17 Νοέμβρη είναι εξαιρετικά επικίνδυνος δρόμος, όπως το ίδιο ισχύει πλέον με την "Φανερωμένης". Μετά την ανάπλαση και το φάρδεμα το δρόμου, γίνονται πολύ συχνά ατυχήματα. Το ίδιο επικίνδυνο σημείο είναι και η συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σερίφου.Έχουν γίνει κι εξακολουθούν να γίνονται πολά ατυχήματα. 
 
Παρακάτω δημοσιεύουμε τον τίτλο ανάρτησής μας στις 29 Σεπτεμβρίου 2011 με τροχαίο και τραυματία στην οδό Φανερωμένης. 
Κάντε κάτι!!! Οι φωτογραφίες είναι από εκείνο το τροχαίο.

"ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!





Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ...ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου