Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ! ΔΝΤ ΚΑΙ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: "ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ"!


Ενώ η χώρα έχει βουλιάξει στο οικονομικό χάος με το σχέδιο της τρόικας και των εγκληματιών της διεθνούς τοκογλυφίας, οι χρεωμένοι πλέον Έλληνες βρίσκονται στο έλεος των τραπεζών. Το ΔΝΤ και με το πειθήνιο όργανό του το Υπουργείο Οικονομικών, δεν προβαίνουν σε καμία ρύθμιση των δανείων με αύξηση των δόσεων και του χρόνου αποπληρωμής τους! Ενώ τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει προς την...εξαθλίωση κι ενώ το Σύνταγμα προβλέπει ότι ο Έλληνας συνεισφέρει σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες, Λαγκάρντ και κυβέρνηση, αδιαφορούν και διατηρούν απαράλλαχτες τις ίδιες δόσεις και τον ίδιο χρόνο αποπληρωμής των δανείων. Σαν να μην υπάρχει οικονομική κρίση!!!
Πρόκειται περί εγκλήματος σε βάρος των Ελλήνων. Είναι το σχέδιο το οποίο αποκαλύπτεται και εκτελείται με τον πιο ωμό τρόπο: "Πλήρωσε χρεωμένε Έλληνα εδώ και τώρα, σε διαφορετική περίπτωση φύγε από το σπίτι σου, γιατί κατάσχεται! Έχεις οικοπεδάκι, εξοχικό ή κάτι άλλο; Στο κατάσχουμε (έναντι εξευτελιστικής τιμής), για την αποπληρωμή μέρους του δανείου σου". 
Έτσι, θα ολοκληρωθεί το σχέδιο που θα πετάξει τους ΄Ελληνες από τα σπίτια τους και θα τους στείλε να μένουν σε τσαντίρια! Με αυτό τον τρόπο οι διεθνείς τοκογλύφοι (κυρίως Γερμανοί) θα αρπάξουν την ελληνική περιουσία. Έτσι, η ελληνική γη θα περιέλθει στα χέρια των καθικιών!
Ένας βιοπαλαιστής που πήρε δάνειο πριν από 5 ή 10 χρόνια και ρύθμιζε τις δόσεις με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, σήμερα  με τις βάρβαρες περικοπές στον μισθό του, την ραγδαία αύξηση της φορολογίας και τα συνεχή χαράτσια, ΔΝΤ και δωσιλογική κυβέρνηση τον προστάζουν να κόψει το λαιμό του και να βρει τα λεφτά να πληρώσει τις δανειακές του υποχρεώσεις! 
Έγκλημα, για το οποίο εάν δεν ξεσηκωθεί ο κόσμος να υπερασπίσει την γη των προγόνων του και των παιδιών του, ο εχθρός θα τον πετάξει έξω από την Ελλάδα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου