Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ο "ILISSOSHOLARGOS" ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010


Ο "ΙlissosHolargos" εμμένει στο να καταπιάνεται με τον Νικολάου, αναλύοντας  αυτή τη φορά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην εκλογική συντριβή του 2010. 

Έχουμε να πούμε όμως το εξής: Ένα blog δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται από μονομέρεια, και να ασχολείται με το ίδιο άτομο.  Διότι σε αυτή την περίπτωση, η κριτική καταντάει εμπάθεια. Η περιοχή μας έχει μπουχτίσει από συγκεκριμένο κουκουλοφορικό blog το οποίο κάθε φορά πιάνει ένα άτομο και ξερνάει εσμό και λάσπη. Το "Ilissosholargos" πρέπει να προσέξει στο εξής και να μην ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον Νικολάου, διότι εμείς δεν πρόκειται να συμβάλουμε σε αυτό τον σκοπό. Έχουμε να ασχοληθούμε και με άλλα θέματα και κυρίως με το παρόν και το μέλλον. Το παρελθόν ουδόλως μας απασχολεί. Με τα περσινά ξινά σταφύλια, ασχολείται το γνωστό κουκουλοφορικό blog που κοκορεύεται κιόλας ότι είναι το πρώτο μέσο ενημέρωσης στην περιοχή, επειδή αναμασάει με το τι έκανε πριν από τρία χρόνια ο ένας και πριν από 13 χρόνια ο άλλος! 

Νισάφι πια!  

Ιδού λοιπόν τι γράφει το "ilissosholargos"

"ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ 2010

Αν μελετήσει κανείς τα αποτελέσματα των εκλογών του 2010, θα καταλάβει εύκολα τους λόγους που έχασε τις εκλογές ο κ. Νικολάου το 2010 και ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να τις κερδίσει και το 2014.

Το 2010 ο κ. Νικολάου  έλαβε στον πρώτο  γύρο 1588 ψήφους από τον Παπάγο. Στον δεύτερο γύρο μόλις 1.410. Που βρίσκεται η διαφορά; Στον πρώτο γύρο που πολύ σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η ποιότητα και η δυναμική των στελεχών, ο κ. Νικολάου έχοντας στο πλευρό του αξιόλογα στελέχη έλαβε τις ανωτέρω ψήφους. Στον δεύτερο όμως γύρο που μετρά  κυρίως ησύγκριση μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων, ο κ. Νικολάου έχασε 178 ψήφους, δηλαδήπάνω από το 10% της δύναμής του! Η σύγκριση μεταξύ των δύο υποψηφίων δημάρχων έκανε την πλάστιγγα να γείρει υπέρ του κ. Ξύδη και έτσι ο κ. Νικολάου ηττήθηκε.

        Ας δούμε όμως τι έγινε και στον Χολαργό. Στον πρώτο γύρο ο κ. Νικολάου κατετάγη δεύτεροςσυγκεντρώνοντας 3.952 ψήφους έναντι 4.184, που συγκέντρωσε ο κ. Δεμερτζής. Στο δεύτερο γύρο συγκέντρωσε 5.043 ψήφους, δηλαδή αύξησε κατά 1091 ψήφους τη δύναμή του. Ο κ. Ξύδης στον μεν Χολαργό υπερδιπλασίασε τις ψήφους του στο δεύτερο γύρο συγκεντρώνοντας 4.075 ψήφους έναντι 1.809 ψήφων στον πρώτο γύρο, ενώ στον «δικό» του  Παπάγο συγκέντρωσε 1711 ψήφους περισσότερους στο δεύτερο γύρο έναντι του πρώτου.

Με βάση τα παραπάνω συνάγεται ότι α) ο κ. Νικολάου στον Παπάγο έλαβε λιγότερες ψήφους στο δεύτερο γύρο, όταν έπαυσε να ισχύει η σταυροδότηση των στελεχών του. β) ο κ. Νικολάου δεν κατάφερε να συσπειρώσει το Χολαργό, ενώ ο αντίπαλος του κατάφερε και συγκέντρωσε  το 80% των Παπαγιωτών. Όλα τα υπόλοιπα  για ανίερες συμμαχίες, παγκόσμιες συνωμοσίες, διαπλοκή των εκδοτών και παιχνίδια με το ΠΑΣΟΚ είναι δικαιολογίες και παρηγοριές, για να συγκρατούν τα τελευταία τρία-τέσσερα στελέχη γύρω από τον πρώην δήμαρχο. Αυτά όμως δεν μπορούν να πείσουν κανέναν.
                               
ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΕΧΑΣΕ Ο  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!!
Πιστεύει κανείς άραγε πως το 2014 τα πράγματα θα αλλάξουν;
Πιστεύει κανείς πως ο κ. Νικολάου, που αποκαλεί διαρκώς τον Παπάγο «χωριό», θα αυξήσει την αποδοχή του εκεί;
Πιστεύει κανείς πως είναι δυνατόν να συσπειρώσει τον Χολαργό χωρίς τα βασικά του στελέχη και χωρίς το μηχανισμό του δήμου;
        Πιστεύει κανείς πως χωρίς καμία συμμαχία εντός και εκτός Δημοτικού συμβουλίου ο κ. Νικολάου έχει τύχη;
        Πιστεύει κανείς ακόμα σε ... «φαντάσματα»;

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΑΣΕ!
Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου