Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΝΤΙΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ, ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟN ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!

Ο έντιμος πολιτικός, ο Χολαργιώτης Παναγιώτης Λαφαζάνης, καλά θα κάνει να πάρει τα πράγματά του και να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ διότι οι πιρουέτες και οι κωλοτούμπες του Τσίπρα, ήδη άρχισαν να γίνονται ανυπόφορες.
Δεν τον βλέπετε τον ...αυριανό Πρωθυπουργό; Πήγε και πήρε το...πτυχίο νομιμοφροσύνης από την Γερμανία και τις ΗΠΑ κι έρχεται περιχαρής να πάρει την συκάλη από τον άλλο κωλοτούμπα-δωσίλογο Σαμαρά! 
Δεν έχουν τσίπα όλοι αυτοί κύριε Λαφαζάνη. 
Ο Αλέξης, μέχρι και το ΔΝΤ δικαιολόγησε (το καημένο ΔΝΤ!) ότι αυτό ...σέβεται τον  13ο-14ο μισθό των Ελλήνων. Μόνον η κυβέρνηση Σαμαρά θέλει να τον καρατομήσει!!! 
Ο Τσίπρας, δήλωσε επίσης ότι το εθνικό νόμισμα της Ελλάδος είναι το...ευρώ!!! Ό,τι δηλαδή λέει ο Σαμαράς για "λόμπυ-συμμορία της δραχμής" την ίδια καραμέλα πιπιλάει πλέον και ο Τσίπρας!

Γι' αυτό λέμε κ. Λαφαζάνη, σήκω και φύγε γιατί θα κάνεις πολλές κωλοτούμπες! 'Ηδη ψιλο-άρχισες κι εσύ τις πιρουέτες: Προχθές, αντί να πάρεις το μέρος των εργαζομένων που επιτάχθηκαν από την κυβέρνηση, καταδίκασες μεν την επιστράτευση, αλλά είπες "είμαστε υπέρ του διαλόγου"! Τι λες αγαπητέ Παναγιώτη Λαφαζάνη; Τι διάλογο να κάνουν οι εργαζόμενοι με τους επιδρομείς και καταστροφείς τους; Τα εργασιακά συνθλίβονται με το έτσι θέλω από την Κυβέρνηση! Ο Χατηδάκης δε το έχει ξεκόψει: "Δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε από τη δημοσιονομική προσαρμογή"! Δεν πρόκειται να παρεκλίνουν ούτε κεραία από τις εντολές των τοκογλύφων! Για ποιο διάλογο λοιπόν μιλάς κ. Λαφαζάνη;
Φύγε όσο είναι καιρός από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα σε πουν κι εσένα κωλοτούμπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου