Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

spiegel-neo
Είναι παλιοφάρα ρε!
Οι Γερμανοί είναι άτιμη φύτρα. Είναι εχθροί μας προαιώνιοι. Για μια ακόμη φορά το απέδειξαν, με την έκδοση του νέου τεύχους του Dir Spiegel, όπου με άκρως προκλητικό τίτλο το πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού απεικονίζει έναν Έλληνα επάνω σε γάιδαρο να μεταφέρει τεράστιους σάκους με χρήματα... κάτω από την ομπρέλα της ΕΕ.Ο τίτλος του περιοδικού είναι: «Το ψέμα της φτώχειας. Πώς οι ευρωπαϊκές χώρες που βρίσκονται σε κρίση καμουφλάρουν τον πλούτο τους».
Άει σιχτίρ βρωμιάρηδες!  Επιμένουν τα αποβράσματα να λένε ότι οι Έλληνες είναι οι κλέφτες φοροφυγάδες και αυτοί οι νοικοκυραίοι! Άει στο διάολο!
Το δημοσίευμα βασίζεται σε μια αμφιλεγόμενη έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τα στοιχεία της οποίας παρουσιάζουν τα γερμανικά νοικοκυριά φτωχότερα από αυτά των Ελλήνων και των Κυπρίων, που οι πρώτοι καλούνται να «σώσουν».
Η ΕΚΤ κατέθεσε ερωτηματολόγια για τον πλούτο των κατοίκων σε 15 κεντρικές τράπεζες χωρών – μελών της Ευρωζώνης.
Η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Κύπρος είναι η δεύτερη πλουσιότερη χώρα της Ευρωζώνης με μέση περιουσία πολιτών 266.900 ευρώ.
Συντάκτες και ανταποκριτές του ξένου περιοδικού αναρωτιούνται... «Υπάρχει πράγματι κρυμμένος πλούτος σε ευρωπαϊκές χώρες που βρίσκονται σε κρίση;», «Θα μπορούσαν άραγε τα ίδια τα κράτη '''σκλάβοι'' να βοηθήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό;». Το δημοσίευμα διαπιστώνει ότι η γνώση μέσα από τη μελέτη αυτή έρχεται μέσα από το γεγονός ότι οι πλούσιες χώρες του ευρώ, δεν είναι και τόσο πλούσιες όσο νομίζαμε. Με αυτόν τον τρόπο πλασάρεται το νέο δόγμα της γερμανίδας καγκελαρίου που θα καλεί το Νότο να πληρώσει για τους φτωχούς Γερμανούς.
Η μελέτη διεξήχθη σε 62.000 νοικοκυριά στη ζώνη του ευρώ και βάσει στοιχείων της περιόδου 2007 – 2011.
Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με στοιχεία της περιόδου 2008-2010, η μέση περιουσία των πολιτών στο Λουξεμβούργο ήταν 397.800 ευρώ, στην Κύπρο 266.900 ευρώ και στην Μάλτα 215.900 ευρώ.
Τα αντίστοιχα ποσά για την Γερμανία ήταν 51.000 ευρώ, για την Ολλανδία 103.600 ευρώ και για την Φινλανδία 85.500 ευρώ.
Από τις χώρες οι οποίες έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα διάσωσης, μόνο οι πολίτες στην Ελλάδα (101.900 ευρώ) και στην Πορτογαλία (75.200 ευρώ) κατείχαν λιγότερο πλούτο από τις χώρες με ΑΑΑ.
Οι πολίτες στην Ισπανία και στην Ιταλία εμφανίζονται σημαντικά πλουσιότεροι, με 182.700 και 173.500 ευρώ αντίστοιχα.
Οπότε, σου λένε οι Γερμαναράδες πρέπει να φτωχοποιηθούν λοι χώρες του νότου!!!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου