Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥΣ!


Είναι κανονικά τσογλάνια οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου! Πιτσιρικαρία του κερατά στην περιοχή Χολαργού, που αντί να εξελιχθούν σε κουκουλοφόρους της ασφάλτου και να τους μαζεύουν από συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας, αποφάσισαν να επιδοθούν στον πόλεμο της λάσπης μέσα από το ανώνυμο blog τους. Το λέμε μετά λόγου γνώσεως ότι πρόκειται για παλιόπαιδα. Χαρακτηρίζουν εμάς θεομπαίχτες, ενώ αυτοί είναι που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο μέσα τους.
Ξαναδιαβάστε ακόμη μια φορά τα ψεύδη τους, για να καταλάβετε για τι τσογλάνια μιλάμε: Με ποιο τρόπο, χωρίς στοιχεία συγκεκριμένα, μόνο με αυτά που τους σφύριξαν κάποιοι ή ο Στάϊκος, το έδεσαν σκοινί-κορδόνι ότι η Βαλιάνου πήρε 32.000 ευρώ και τα λεφτά έκαναν φτερά! 
Λένε λοιπόν τα τσογλάνια:
 "Το 2007, η κα  Ζωζώ Βαλιάνου, τότε Πρόεδρος του ιδρύματος Ζουρούδη, ζήτησε από το Μπάμπη Στάικο €10.000 για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα πήρε και του απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και μάλιστα,
ιδιόχειρη.
Το 2008, του ζήτησε άλλα €10.000 και πάλι εστάλη επιστολή, αυτήν τη φορά, δακτυλογραφημένη.
Το 2009, τού πήρε άλλα €12.000, αλλά αυτήν τη φορά δεν υπήρξε καν επιστολή. Μετά δεν ξαναζήτησε, πιθανότατα διότι παρέδωσε την Προεδρία στην κα Καλιοντζή".



Τι λοιπόν πιο λογικό από το να ζητήσει ο κάθε απλοϊκός να αποδείξουν τα όσα λένε; "Πού είναι τα πειστήρια των όσων λέτε ρε;" 
Τι έφεραν λοιπόν οι κουκουλοφόροι; Μια επιστολή χειρόγραφη -δείτε τη- της κ. Βαλιάνου προς τον κ Στάϊκο και μια δακτυλογραφημμένη. Πού υπάρχουν μέσα τα ποσά που επικαλούνται; Πού φαίνονται τα 32.000 ευρώ; Πουθενά! Το ποσό δεν το κοτσάραμε εμείς. Το κοτσάρανε αυτοί. Είτε γιατί το ισχυρίζεται ο Στάϊκος είτε γιατί ακούσαν από κάποιους. Ρε τσογλάνια, ποιανού παπαγαλάκια είστε;
Και μετά λένε ότι δεν έστησαν στον τοίχο την Βαλιάνου! 
Αυτό ακριβώς είπαμε κι εμείς, στην ανάρτησή μας:

ΤΗΝ ΤΥΛΙΞΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

 Ρωτάμε λοιπόν ξανά και ξανά και τα τσογλάνια, ιδού τι απάντησαν στον Βραχιολίδη:

 "Eπιμένει ακόμη να μας ρωτάει πώς είμαστε τόσο σίγουροι ότι ο Στάικος έδωσε τα χρήματα και ζητά να του φέρουμε αποδείξεις... Τι θεομπαίχτης που είσαι... 
Εδώ ξέρει ο μισός Παπάγος και Χολαργός όχι μόνο ότι δόθηκαν τα χρήματα, αλλά και ποιος τα έφαγε τελικά"


Καταλάβατε τι απαντήσανε οι κουκουλοφόροι; "Τι αποδείξεις χρειάζεσαι ρε Βραχιολίδη; Εδώ, το ξέρει ο μισός Παπάγος και ο Χολαργός ότι τα λεφτά τα πήρε η Βαλιάνου! Και ξέρει μάλιστα ο μισός Παπάγου και Χολαργός και ποιος τα έφαγε! Οπότε είσαι θεομπαίχτης Βραχιολίδη"!
Αυτά λένε τα τσογλάνια! Το ξέρουν δηλαδή, όπως λένε, κάπου 30.000 άνθρωποι, οπότε τι ανάγκη έχεις άλλες αποδείξεις; Λένε: "Έχουμε την ιδόχειρη ευχαριστήρια επιστολή της Βαλιάνου χωρίς να αναγράφει το ποσό, αλλά αφού έχει διαδοθεί στο μισό Χολαργό-Παπάγου ότι έχει πάρει 32.000 ευρώ από τον Στάϊκο, δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις"
Και αυτά τα τσογλάνια, με όσα κατάπτυστα γράφουν για τη Βαλιάνου και την οικογένειά της, επιμένουν ότι δεν τη διασύρουν!
Όλα αυτά τα εμετικά και συκοφαντικά που αναρτούν τα τσογλάνια του διαδικτύου, τα είδε και η κόρη της κ. Βαλιάνου η οποία μας δήλωσε ότι την υπόθεση θα την φτάσει μέχρι τέρμα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. 
Της συστήνουμε να στείλει στη Δικαιοσύνη αυτούς τους αλήτες για τα όσα γράφουν σε βάρος της οικογένειας Βαλιάνου. 
 
Οι κουκουλοφόροι-συκοφάντες όμως, διαστρέβλωσαν τα γεγονότα, λασπολογώντας και τον Βραχιολίδη και την κόρη της κ. Βαλιάνου. Ιδού τι γράφουν:  "Τεράστια αθλιότητα ήταν και αυτό που έκανε ο Βραχιολίδης τις προάλλες. Πήγε και είπε στην οικογένεια της Βαλιάνου ότι το Κλισιοσκόπιο γράφει πως αυτή είναι που θέλει να θαφτεί η υπόθεση".
Είστε βρωμιάρηδες, ρε. Ο Βραχιολίδης θα πάρει από το χεράκι την  κ. Βαλιάνου για να της πει ότι η οικογένειά της θέλει να θαφτεί η υπόθεση; Μήπως με τον ίδιο τρόπο πήρε ο Βραχιολίδης τηλέφωνο και τους Νικολάου-Ξύδη για να κάνουν δήλωση για την Ζωζώ Βαλιάνου; 
Η κόρη Βαλιάνου τηλεφώνησε στον Βραχιολίδη, ο οποίος μάλιστα της είπε ότι δεν είχε ιδέα για το τι ακριβώς γράφουν οι κουκουλοφόροι τους οποίους δεν μπορεί να παρακολουθεί γιατί έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει. Η κ. Βαλιάνου μόνη της έκανε την δήλωση γιατί κατάλαβε το πασιφανές, ότι οι αναρτήσεις "Ποιοι και γιατί θέλουν να θάψουν την υπόθεση του Ιδρύματος Ζουρούδη" αν μη τι άλλο αφορούν τους εμπλεκόμενους στη δίκη. Ποιος δηλαδή να θέλει να θαφτεί η υπόθεση Βαλιάνου; Ο φούρουτος ή ο Βραχιολίδης; 
Τα τσογλάνια λοιπόν τι απαντάνε στην οικογένεια Βαλιάνου; "Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι βρέθηκαν ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα, μπλεγμένοι σε μια σοβαρή δικαστική διαμάχη, για κάτι που ούτε έκαναν οι ίδιοι, ούτε γνωρίζουν τι στον άνεμο έχει παιχτεί.
Παράλληλα, ευθύνη τους είναι να υποστηρίξουν τα δικά τους συμφέροντα και τα συγγενικά τους πρόσωπα. Αυτοί πολύ καλά κάνουν και παλεύουν. Οι  υπόλοιποι δεν έχουμε καταλάβει γιατί κόπτονται ξαφνικά για ανθρώπους που κάποτε τους έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια"
.


Είναι και τσογλάνια και ανισόρροποι.  Ενώ το ξέρει ο μισός Παπάγου και Χολαργός  "όχι μόνο ότι δόθηκαν τα χρήματα, αλλά και ποιος τα έφαγε", παρ'όλα αυτά, η οικογένεια Βαλιάνου, δικαίως δεν γνωρίζει τι στον άνεμο έχει παιχτεί!!! 
Σχιζοφρενική κατάσταση κυρία Βαλιάνου! 
Επίσης, αφού τα τσογλάνια "δεν έχουν καταλάβει γιατί οι υπόλοιποι κόπτονται ξαφνικά για ανθρώπους που κάποτε τους έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια", παρ' όλα αυτά δεν νογάνε ότι δικαίως η κόρη Βαλιάνου τους έστειλε δήλωση, διότι τα τσογλάνια του διαδικτύου με όσα γράφουν και μόνοι τους τα επιβεβαιώνουν, την οικογένεια Βαλιάνου δείχνουν ότι θέλει να θαφτεί η υπόθεση του ιδρύματος Ζουρούδη! 

Κυρία Βαλιάνου, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να κινηθείτε δικαστικά εναντίον αυτής της μούργας του Χολαργού-Παπάγου. Πρόκεται περί αλητήριων ανθρώπων οι οποίοι δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να λασπολογούν και να συκοφαντούν. Το ίδιο κάνουν και για την οικογένειά σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου