Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΚΥΡΙΑ ΒΑΛΙΑΝΟΥ, ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ "ΛΑΒΡΑΚΙ" ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΑΣ!


Συστήνουμε στην Έφη Βαλιάνου να κάνει άμεσα μήνυση στους κουκουλοφόρους του διαδικτύου. Κυρία Βαλιάνου. Σας συκοφαντούν και σας λοιδωρούν. Οφείλετε και για την τιμή της μητέρας σας που υπερασπίζεστε στην άδικη μήνυση που της έχουν κάνει, να τους μηνύσετε διότι σας λασπολογούν. 
Δείτε μία από τις αναρτήσεις τους που σας κάνουν και υποδείξεις για το πώς πρέπει να υπερασπιστείτε την υστεροφημία της μητέρας σας.
'Συμβουλή δεύτερη: Προς οικογένεια Βαλιάνου. Γνωρίζουμε ότι νομικά η στάση που νομίζετε ότι πρέπει να κρατήσετε είναι "δεν ξέρω, δεν είδα, δεν υπήρξαν χρήματα", για να προστατεύσετε την υστεροφημία της Ζωζώς. Δεν θα υπάρξει όμως χειρότερο πράγμα για την ίδια και την υστεροφημία της, αν καλύψετε με αυτόν τον τρόπο τους απατεώνες που την παραπλάνησαν και εκμεταλλεύτηκαν τη διάθεση προσφοράς της και την καλή της την καρδιά. Κάντε αυτήν τη χάρη στην τοπική μας κοινωνία και θα σας ευγνωμονεί αιώνια'.
Αυτά τα τσογλάνια υπερηφανεύονται ότι είναι αυτοί που τόλμησαν να ανοίξουν τον φάκελο της "Βαλιάνου" και ότι αυτή η "υπόθεση είναι δυσωδία". 
Αυτοί τα λένε. Και λένε "Εδώ ξέρει ο μισός Παπάγος και Χολαργός όχι μόνο ότι δόθηκαν τα χρήματα, αλλά και ποιος τα έφαγε τελικά"

Σας συκοφαντούν χυδαία, εσάς και τη μητέρα σας. 
Οφείλετε λοιπόν να πάτε στη ΓΑΔΑ και να καταθέσετε μήνυση. 
Και είμαστε βέβαιοι ότι θα βγάλετε"λαβράκι". Το πιο πιθανό είναι να δείτε άτομα που έχουν σχέση με τη δίκη σε βάρος της μητέρας σας, να έχουν σχέση με αυτούς τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου. 
Αυτά τα τσογλάνια κυρία Βαλιάνου εάν ενδιαφέρονταν για την αλήθεια θα άνοιγαν και άλλα θέματα που καίνε τον Χολαργό-Παπάγο. Το ότι με πάθος ανοίγουν αυτό ειδικά το θέμα, πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου