Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ!!!


 Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ...ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!
Η αθλιότητα του κ. Βρούτση και των υποτακτικών της κυβέρνησης στις εντολές της τρόικας, για μια ακόμη φορά ...έκανε το θαύμα της. Το ολοκαίνουργιο ΙΚΑ Χολαργού, σε λίγες μέρες βάζει λουκέτο. Στις 13 Μαϊου συγκεκριμένα, ο κ. Βρούτσης (υπουργός... Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας) θα έρθει να κατεβάσει τα ρολά του ΙΚΑ Χολαργού, που εγκαινίασε πριν από μερικά χρόνια ο κ. Γιακουμάτος. Πριν από 6 περίπου χρόνια ή πολιτική ηγεσία της ΝΔ είχε έρθει στον Χολαργό και υπερηφανευόταν για τη δημιουργία του ΙΚΑ Χολαργού το οποίο θα εξυπηρετούσε μια οικιστική ζώνη 100.000 περίπου κατοίκων. Σήμερα, οι πολιτικοί ολετήρες, υπακούοντας στις εντολές των χαρτογιακάδων της Γερμανίας, της Δανίας και της Αμερικής, αποφάσισαν ότι το ΙΚΑ Χολαργού δεν χρειάζεται. Και ο ανεκδιήγητος κ. Βρούτσης βάζει λουκέτο! Έγραψε στα παλιά του παπούτσια τις διαμαρτυρίες χιλιάδων ασφαλισμένων, πέταξε στο καλάθι των αχρήστων δεκάδες επιστολές από τη δημοτική αρχή και τους τοπικούς φορείς! Αρκεί που είναι συνεπής στους οικονομικούς εγκληματίες της τρόικας! 
500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Για τον εξοπλισμό των υπηρεσιών του ΙΚΑ είχαν δοθεί 500.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά όλα πάνε στα...σκουπίδια. Αυτή είναι η επιτυχία Βρούτση. Έσκυψε κανονικά στα...τέσσερα όπως του είπε ο κ. Σαμαράς. 

ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
Με υποσχέσεις και αοριστολογίες ο κ. Βρούτσης ενέπαιξε το Δήμο, ο οποίος πέφτοντας στην παγίδα του, κόμπαζε ότι εξασφάλισε την παραμονή του ΙΚΑ για 6 μήνες, αφήνοντας ως πιθανό το ενδεχόμενο να το ...παλέψει με διάλογο για την οριστική παραμονή του ΙΚΑ. Ο κ.  Βρούτσης όμως λειτουργώντας με τακτική αλά Βενιζέλου (άλλα έλεγε εντός της χώρας και άλλα είχε συννενοηθεί με την τρόϊκα) είχε ήδη κλείσει το ...φάκελο ΙΚΑ Χολαργού! 

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
Οργή και αγανάκτηση για τους κατοίκους Χολαργού-Παπάγου, οι οποίοι πλέον θα αναγκάζονται να διασχίζουν μεγάλες αποστάσεις προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Τα υποκαταστήματα που θα αναλάβουν την εξυπηρέτησή τους, είναι στους Αμπελόκηπους και την Αγία Παρασκευή.  Πολύωρες ταλαιπωρίες για τη μετακίνησή τους με τη συγκοινωνία και τεράστιες αναμονές στα υποκαταστήματα ΙΚΑ, θα αποτελέσουν το νέο Γολγοθά των ασφαλισμένων. Και λογαριάστε ότι ανάμεσά τους υπάρχουν άτομα άρρωστα και ευπαθή. 
Η χώρα γυρίζει δεκαετίες πίσω και η ασφάλεια καταργείται. 

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΠ!

Ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, σχολιάζοντας το λουκέτο στο ΙΚΑ Χολαργού, είπε: "Έτσι όπως πάνε σε λίγο θα καταργήσουν και τα ΚΕΠ. Θα μας βάζουν να τρέχουμε στο Δήμο Αθηναίων για να εξυπηρετηθούμε". Δεν έχει άδικο. Οι τροϊκανοί έχουν βαλθεί να ξεκάνουν τον τόπο και τον λαό από κοινωνική ασφάλεια, πρόνοια και  κάθε δημόσιο αγαθό!

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ. ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ"
Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, είναι αυτός που πριν από λίγο καιρό είχε χαρακτηρίσει δημοσίως "κωλόπαιδο" τον κ. Βρούτση, με αφορμή τις πληροφορίες ότι το ΙΚΑ Χολαργού θα βάλει λουκέτο. Σήμερα που επισήμως το ΙΚΑ κατεβάζει ρολά, ο κ. Νικολάου χωρίς να επιμείνει στον βαρύ-υβριστικό χαρακτηρισμό του για τον κ. Βρούτση, χαρακτήρισε "ανάλγητο" τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετώπισε δεκάδες χιλιάδες ασφαλισμένους. Είπε συγκεκριμένα: "Αγωνίστηκα επί 5 χρόνια να δημιουργήσω το ΙΚΑ Χολαργού. Θυμάμαι ότι και ο κ. Γιακουμάτος τότε είχε συμβάλει τα μκέγιστα για να ανοίξει το υποκατάστημα του Χολαργού. Σήμερα η κυβέρνηση γράφει στα παλιά της παπούτσια δεκάδες χιλιάδες κατοίκους. Ντροπή της. Ευθύνεται όμως και η δημοτική αρχή για τον ανεπαρκή τρόπο με τον οποίο αντέδρασε όλο αυτό το διάστημα. Με επιστολές φιλικού τύπου και επιδαψιλεύσεις, δεν λύνονται τέτοια ζητήματα. Χρειάζεται πυγμή και η Δημοτική Αρχή δεν την επέδειξε. Εάν  επανεκλεγώ  θα επαναφέρω το ΙΚΑ Χολαργού. Δεν το λέω ως προεκλογικό πυροτέχνημα αλλά θα το δείτε, θα το κάνω πράξη. Η αναλγησία δεν μπορεί να συνεχιστεί". 

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ!
Ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΝΔ κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο άνθρωπος που είχε αναγάγει σε προσωπικό στοίχημα τη δημιουργία του ΙΚΑ Χολαργού, δεν βγάζει τσιμουδιά για το λουκέτο που επιβάλλει η τρόικα στο ΙΚΑ. Κοινώς, κάνει την πάπια. Κύριε Γιακουμάτο, εσύ που βγαίνεις διαρκώς στα κανάλια και υψώνεις τη φωνή σου, δεν έχεις να πεις λέξη για το νέο έγκλημα της τρόικας που υπογράφει ο φίλος σου κ. Βρούτσης;  Τι Κεφαλλονίτης είσαι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου