Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ! ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΣΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ"!

Πριν από μία εβδομάδα χαρακτηρίζαμε ως ντροπή την απουσία της δημοτικής Αρχής Παπάγου-Χολαργού από την κηδεία του Μιχάλη Βόλαρη, του μεγάλου Χολαργιώτη που άφησε έντονο το στίγμα του στην αθλητική κοινότητα της περιοχής. 
Όμως, διπλή και τριπλή ντροπή αποτελεί για τη δημοτική αρχή η παντελής απουσία από την μεγάλη εορτή της Πεντηκοστής και τη  Λειτουργία του Εσπερινού που έγινε στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Χολαργού. Η λιτανεία της αγίας εικόνας έγινε υπό την προκλητική απουσία της δημοτικής Αρχής!!!
Και αν ο Δήμαρχος κ. Ξύδης έχει ως δικαιολογία την πρόσφατη ασθένειά του που τον κράτησε κλινήρη επί ένα και πλέον μήνα, δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για τους αντιδημάρχους και τους επικεφαλής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. 
Κύριε Ξύδη, νομίζουμε ότι οφείλετε να υπενθυμίζετε τα αυτονόητα στους συνεργάτες σας διότι αποδεικνύεται ότι δεν σκαμπάζουν ούτε αυτά. Οφείλετε λοιπόν να εκδίδετε ντιρεκτίβες και να στέλνετε εκπροσώπους σας σε τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις. 
Η εορτή της Πεντηκοστής αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εορτές για τον Χολαργό. Μαζί με την εορτή της Παναγίας Φανερωμένης (23 Αυγούστου) και του Τιμίου Σταυρού (14 Σεπτεμβρίου), είναι ορόσημο για την πόλη και ειδικά για τον άνω Χολαργό. 
Η απουσία της Δημοτικής Αρχής, προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα και συζητήθηκε εντόνως ανάμεσα στους ενορίτες. 
Όλα αυτά, εκτός των άλλων αθροίζονται και στην πολιτική διαδρομή όσων θέλουν να λένε ότι νοιάζονται για τον Χολαργό και τους κατοίκους-δημότες του. 
Κύριοι, ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ΝΤΡΟΠΗ!  

Κατά τα άλλα, να αναφέρουμε ότι το "παρών" στην Λειτουργία του Εσπερινού, έδωσαν οι κ.κ. Δημήτρης Νικολάου, Γιάννη Κεχρής (μετά της συζύγου του), Κώστας Τίγκας (επίσης μετά της συζύγου του), Αυγουρόπουλος, Χρύσα Παρίση, Αντώνης Πολύδωρας, Λουκάς Ρίζος.
Της Λειουργίας χοροστάτησε πλήθος ιερέων μια και παρόντες ήσαν και ιερείς από την Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου